Christina Perri:

- I går kveld mistet vi jenta vår

Artisten og ektemannen er i sorg etter dødfødsel.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar avslørte den amerikanske artisten Christina Perri (34) at hun hadde spontanabortert i svangerskapet. Et halvt år senere kom imidlertid den gledelige nyheten om at hun var gravid igjen, men nylig ble det kjent at hun har hatt flere komplikasjoner i løpet av graviditeten.

Onsdag morgen, norsk tid, deler musikeren den hjerteskjærende beskjeden om at datteren hun ventet med ektemannen, Paul Costabile, kom til verden dødfødt.

«I går kveld mistet vi jenta vår. Hun var dødfødt etter å ha kjempet så hardt for å klare seg. Hun får fred nå og vil for alltid leve i våre hjerter», skriver Perri til et bilde av tre hender på Instagram.

Ektemannen delte det samme bildet, og skrev følgende om den tragiske nyheten: «Det har vært noen tøffe uker og vi er takknemlig for mengden kjærlighet og bønner vi har fått fra dere alle».

- Ingenting går etter planen

Gjennom utfordringene i svangerskapet holdt Perri følgerne sine stadig oppdaterte på hvordan det sto til med både henne og babyen.

Forrige uke fortalte «Jar of Hearts»-sangeren at hun ble innlagt på sykehuset og at barnet trolig ville komme til verden tidligere enn først antatt.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Hei venner. Vel, ingenting går noen gang etter planen. Babyen har problemer, så jeg vil være her til det er på tide for babyen å komme ut. Noe som kan være veldig snart. Noe som er veldig tidlig», skrev hun den gang ifølge People.

TRAGISK NYHET: Christina Perri har hatt komplikasjoner under svangerskapet. Tirsdag delte hun den triste nyheten om at barnet var dødfødt. Her sammen med ektemannen i april i fjor. Foto: John Salangsang / REX / Shutterstock / NTB
TRAGISK NYHET: Christina Perri har hatt komplikasjoner under svangerskapet. Tirsdag delte hun den triste nyheten om at barnet var dødfødt. Her sammen med ektemannen i april i fjor. Foto: John Salangsang / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

«Vær snille og send oss kjærlighet fra hjertene deres til det lille hjertet som slår inni meg så vi alle kommer oss gjennom dette. Jeg er takknemlig for legene og sykepleiene og vil gjøre alt de foreslår», fortsatte hun.

Så sent som fredag fortalte Perri åpenhjertig om at babyen ville trenge operasjon idet hun kom til verden på grunn av tarmproblemer, men tirsdag deler hun altså den tragiske nyheten om at babyen var dødfødt.

Spontanabort

Christina Perri er mest kjent for sangene «A Thousand Years» fra «Twilight»-filmene og «Jar of Hearts». Hun har utgitt flere album, deriblant et nattasang-album dedisert til datteren kalt «Carmella: Lullabies & Sing-a-Longs».

Carmella kom til verden i 2018, og Perri har hele veien vært åpen om at de har ønsket et søsken til datteren.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

«Vi er sjokkert og helt knust», skrev hun i et Twitter-innlegg da det i januar ble kjent at hun hadde spontanabortert.

«Jeg er så lei meg, men ikke skamfull. Jeg blir minnet på hvor fantastiske og sterke kvinner er, som skaper liv og som heles. Til alle mødre som har vært der, og som vil være der. Jeg ser dere og jeg er glad i dere», fortsatte hun.

Spontanaborten skal ha kommet bare kort tid før ekteparet planla å kunngjøre gravidnyheten.

LES OGSÅ: Røper spontanabort etter hemmelig graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer