BLIR FIRE: "Skal vi danse"-stjerne Egor Filipenko og hans kjære Benedichte Bjerke skal ha barn nummer to. Her er de sammen på Se og Hørs "Kjendisgalla". Foto: Tor Lindseth
BLIR FIRE: "Skal vi danse"-stjerne Egor Filipenko og hans kjære Benedichte Bjerke skal ha barn nummer to. Her er de sammen på Se og Hørs "Kjendisgalla". Foto: Tor Lindseth Vis mer

- I går kjente vi det første sparket

Konen til «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko viste stolt frem sin voksende babymage på motevisning i Oslo.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nylig ble det klart at «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko (26) og hans vakre bloggkone Benedicthe Bjerke (26) venter sitt andre barn sammen.

Paret giftet seg i 2013, og har sønnen Theo (3) sammen. Benedicthe er 19 uker på vei i svangerskapet, men det har ikke hindret henne fra å leve som normalt.

Torsdag dukket Benedicthe opp på Nina Jarebrinks motevisning i Oslo, og viste stolt frem sin voksende babymage.

- Jeg har akkurat vært på jentetur sammen med søsteren min i Marokko. Det har vært veldig herlig, men jeg var veldig påpasselig med maten.

BABY PÅ VEI: På motevisningen til Nina Jarebrink viste Benedicthe av den voksende babymagen. Foto: Andreas Fadum
BABY PÅ VEI: På motevisningen til Nina Jarebrink viste Benedicthe av den voksende babymagen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Når jeg kom hjem spiste jeg for fire, sier Benedicthe til Se og Hør.

Gleder seg

- Theo gleder seg til å bli storebror, men han skjønner ikke helt hva som skjer.

- Han ba meg spytte ut babyen for å bevise at den var der, forteller bloggeren, og legger til at hun tror det blir enda en gutt.

Benedicthe er fullt klar over at det kan bli travelt som tobarnsmor.

- Jeg tror det blir mindre tid på sofaen. Hektisk men veldig hyggelig. Vi er innstilte på det. I går kjente vi det første sparket. Det var veldig fint. Jeg er litt koko, så jeg har vært engstelig for om det var liv der inne.

Delte lykken i sosiale medier

Like etter den hyggelige avsløringen på TV, delte den kommende tobarnsmoren et bilde av den lille babymagen på bildedelingstjenesten Instagram.

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer