BLIR FIRE: "Skal vi danse"-stjerne Egor Filipenko og hans kjære Benedichte Bjerke skal ha barn nummer to. Her er de sammen på Se og Hørs "Kjendisgalla". Foto: Tor Lindseth
BLIR FIRE: "Skal vi danse"-stjerne Egor Filipenko og hans kjære Benedichte Bjerke skal ha barn nummer to. Her er de sammen på Se og Hørs "Kjendisgalla". Foto: Tor LindsethVis mer

- I går kjente vi det første sparket

Konen til «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko viste stolt frem sin voksende babymage på motevisning i Oslo.

SEOGHØR.NO: Nylig ble det klart at «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko (26) og hans vakre bloggkone Benedicthe Bjerke (26) venter sitt andre barn sammen.

Paret giftet seg i 2013, og har sønnen Theo (3) sammen. Benedicthe er 19 uker på vei i svangerskapet, men det har ikke hindret henne fra å leve som normalt.

Torsdag dukket Benedicthe opp på Nina Jarebrinks motevisning i Oslo, og viste stolt frem sin voksende babymage.

- Jeg har akkurat vært på jentetur sammen med søsteren min i Marokko. Det har vært veldig herlig, men jeg var veldig påpasselig med maten.

BABY PÅ VEI: På motevisningen til Nina Jarebrink viste Benedicthe av den voksende babymagen. Foto: Andreas Fadum
BABY PÅ VEI: På motevisningen til Nina Jarebrink viste Benedicthe av den voksende babymagen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Når jeg kom hjem spiste jeg for fire, sier Benedicthe til Se og Hør.

Gleder seg

- Theo gleder seg til å bli storebror, men han skjønner ikke helt hva som skjer.

- Han ba meg spytte ut babyen for å bevise at den var der, forteller bloggeren, og legger til at hun tror det blir enda en gutt.

Benedicthe er fullt klar over at det kan bli travelt som tobarnsmor.

- Jeg tror det blir mindre tid på sofaen. Hektisk men veldig hyggelig. Vi er innstilte på det. I går kjente vi det første sparket. Det var veldig fint. Jeg er litt koko, så jeg har vært engstelig for om det var liv der inne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Delte lykken i sosiale medier

Like etter den hyggelige avsløringen på TV, delte den kommende tobarnsmoren et bilde av den lille babymagen på bildedelingstjenesten Instagram.

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være gift