Devon Murray:

- I går forandret livet mitt seg for alltid

Babylykke for «Harry Potter»-stjernen.

RØPER BABYNYHET: Skuespiller Devon Murray (nr. tre f.v.) er blitt far for første gang. Her i en scene fra «Harry Potter og ildbegeret» sammen med bl.a. Alfred Enoch (t.v.), Rupert Grint og Daniel Radcliffe. Foto: NTB
RØPER BABYNYHET: Skuespiller Devon Murray (nr. tre f.v.) er blitt far for første gang. Her i en scene fra «Harry Potter og ildbegeret» sammen med bl.a. Alfred Enoch (t.v.), Rupert Grint og Daniel Radcliffe. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den irske skuespilleren Devon Murray (32), som spilte rollen som Jokum Finnimann i de kjente filmene om «Harry Potter», forteller i et rørende innlegg på Instagram at han har blitt pappa for første gang.

32-åringen og kjæresten Shannon McCaffrey Quinn fikk en sønn 2. januar, som har fått navnet Cooper Michael. Etter Instagram-innlegget å dømme, har familieforøkelsen vært overveldende for «Harry Potter»-stjernen.

BLE PAPPA: «Harry Potter»-skuespiller Devon Murray har blitt far for første gang. Foto: Shutterstock / REX / NTB
BLE PAPPA: «Harry Potter»-skuespiller Devon Murray har blitt far for første gang. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

«I går 02.01.2021 forandret livet mitt seg for alltid. Shannon fødte den vakre, lille gutten vår Cooper Michael Murray, som veide tre kilo. Begge har det nå fint etter en veldig lang fødsel og noen skremmende minutter mot slutten», skriver den nybakte faren.

Videre skriver skuespilleren at det ikke har sunket inn enda at han og kjæresten nå har fått sitt første barn. Murray benytter også anledningen til å skryte uhemmet av kjæresten Shannon.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

«Jeg kan ikke vente med å lage de mest fantastiske minner med Shannon og Cooper nå som vår tid som en liten familie starter. Jeg er så overrasket over Shannon, og nå er hun helten min. Jeg er så stolt av henne for alt hun har gått gjennom. Jeg kan ikke vente med å få dere begge hjem. Det var så vanskelig å dra fra dere. Jeg vil elske dere begge for evig og alltid, helt til mitt siste åndedrag».

Det var i juli i fjor paret kunngjorde graviditeten. Nå har Quinn og Murray fått sitt etterlengtede barn - i god tid før termin som var 14. januar.

Selvmordstanker

De åtte filmene som ble laget basert på hovedbøkene om «Harry Potter» har produsert mange stjerner - blant dem Murray. Han spilte karakteren Seamus Finnigan, eller Jokum Finnimann på norsk. Hans karakter var spesielt kjent for å få ting til å eksplodere, og ble ofte sett sammen med Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen.

MED I ALLE FILMENE: Devon er med i alle de åtte filmene om Harry Potter og hans eventyr. Her fra den andre filmen, «Harry Potter og Mysteriekammeret» fra 2001. Foto: NTB
MED I ALLE FILMENE: Devon er med i alle de åtte filmene om Harry Potter og hans eventyr. Her fra den andre filmen, «Harry Potter og Mysteriekammeret» fra 2001. Foto: NTB Vis mer

Til tross for at «Harry Potter»-stjernen nå virker lykkeligere enn på lenge, har han tidligere vært åpen om sine indre demoner. I anledning Verdensdagen for psykisk helse i 2016, fortalte han om sin mangeårige kamp mot selvmordstanker.

- Jeg har kjempet mot depresjoner i stillhet i over ti år, og det at jeg nylig snakket om det har gjort en stor forskjell, skrev han på Twitter og fortsatte:

- Jeg har hatt selvmordstanker dette året og dette var sparket i rumpa jeg trengte. Åpne dere, snakk med folk. Om du mistenker at en venn eller et familiemedlem sliter, må du snakke med dem. La dem få vite at du bryr deg.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

LES OGSÅ: Selger leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer