- I forrige måned festet jeg for 60 000

Tre år etter at han var med i «Luksusfellen», kjøper den nye «Paradise Hotel»-deltageren kun den dyreste sjampanjen på byen.

Se video av Thomas fra luksusfellen øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Thomas Holstad (24) fra Oslo fikk mye oppmerksomhet da han mandag sjekket inn i TV3s realityserie «Paradise Hotel» mens han skrøt av sin forkjærlighet for å bruke mye penger på festing.

- For å være ærlig så smaker jeg ikke forskjell på sjampanje, men jeg kjøper alltid den dyreste, sa han til kameraene.

For tre år siden var imidlertid tonen en annen, da Thomas sammen med sin kamerat Fredrik Kittel-Nielsen var med i TV3-programmet «Luksusfellen» for å få hjelp til å rydde opp i sin privatøkonomi.

Da programmet ble sendt i 2010 sa Thomas til Seoghør.no at de to hadde begynt å leie limousin når de skulle ut på byen i Oslo, mens de gikk på videregående.

Det fortsatte de med etter at de flyttet inn i en leilighet sammen i Bogstadveien i Oslo sentrum.

- Vi begynte å leie limo på videregående, da vi skulle på juleball. Vi likte det så godt at vi fortsatte med det, sa Thomas til Seoghør.no.

Thomas hevdet imidlertid at det var hans venn som trengte mest hjelp til å rydde opp i privatøkonomien, og at han selv aldri har slitt med å betale regningene. Det står han fast ved i dag.

- Jeg har aldri hatt en inkassoregning, og begynte å tjene penger allerede på videregående som telefonselger. Da bodde jeg hjemme, så mesteparten av pengene gikk til festing.

For tiden er han uten jobb, men har ikke redusert på forbruket.

- Etter at jeg var med i Luksusfellen, reduserte jeg forbruket litt, men det har tatt seg opp igjen. I forrige måned festet jeg vel for rundt 60 000. Det er penger jeg har spart opp.


Han sier han ikke bryr seg om eventuelle reaksjoner han får fra TV-seerne etter utsagn som «penger er makt og med penger kan du kjøpe absolutt alt».

- Jeg registerer at jeg allerede har blitt kalt «klyse» og andre ting, men det går ikke inn på meg. Hadde jeg brydd meg om sånt, hadde jeg aldri meldt meg på «Paradise Hotel», sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sjekk Trianas nye stil!