Kim Kardashian:

I ekstase over avsløring

- Jeg synes hun burde vite dette.

INSPIRASJON: Etter «Bridgerton»-avsløringer håper nå flere at Kim Kardashian dukker opp i andre sesong av serien. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
INSPIRASJON: Etter «Bridgerton»-avsløringer håper nå flere at Kim Kardashian dukker opp i andre sesong av serien. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Obs! Spoiler!

Netflix-serien «Bridgerton» ble en umiddelbar suksess, og kostymedramaet har fenget verden over.

Seerne har fulgt spent med på hvem som er byens sladderdronning Lady Whistledown, samtidig som man har hatt øynene på det opphetede forholdet til hovedkarakterene Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) og hertug Simon Basset (Regé-Jean Page).

Selv om handlingen i serien finner sted på tidlig 1800-tallet, er det særlig én familie fra nåtiden som har vært inspirasjon.

«Massiv inspirasjon»

Det avslører skuespiller Nicola Coughlan (34), som spiller frøken Penelope Featherington som aldri helt finner sin plass i det giftegale rikmannssamfunnet.

Hun holder også på den største hemmeligheten i serien - nemlig at det er hun som sørger for at den britiske hovedstaden blir servert med det saftigste sladder.

Nå kommer hun også med oppsiktsvekkende informasjon i virkeligheten.

«Som nummer én 'Bridgerton'-fan, vet Kim Kardashian at Kardashian-familien var en massiv inspirasjon for Featherington-familien, og at vi pratet om dem hele tiden under kostymeprøvene? Jeg føler hun trenger å vite dette», skriver hun på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.