Kim Kardashian:

I ekstase over avsløring

- Jeg synes hun burde vite dette.

INSPIRASJON: Etter «Bridgerton»-avsløringer håper nå flere at Kim Kardashian dukker opp i andre sesong av serien. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
INSPIRASJON: Etter «Bridgerton»-avsløringer håper nå flere at Kim Kardashian dukker opp i andre sesong av serien. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Obs! Spoiler!

Netflix-serien «Bridgerton» ble en umiddelbar suksess, og kostymedramaet har fenget verden over.

Seerne har fulgt spent med på hvem som er byens sladderdronning Lady Whistledown, samtidig som man har hatt øynene på det opphetede forholdet til hovedkarakterene Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) og hertug Simon Basset (Regé-Jean Page).

Selv om handlingen i serien finner sted på tidlig 1800-tallet, er det særlig én familie fra nåtiden som har vært inspirasjon.

«Massiv inspirasjon»

Det avslører skuespiller Nicola Coughlan (34), som spiller frøken Penelope Featherington som aldri helt finner sin plass i det giftegale rikmannssamfunnet.

Hun holder også på den største hemmeligheten i serien - nemlig at det er hun som sørger for at den britiske hovedstaden blir servert med det saftigste sladder.

NY SERIE: Netflix slipper serien »Bridgeton» 25. desember 2020. Video: Netflix Vis mer

Nå kommer hun også med oppsiktsvekkende informasjon i virkeligheten.

«Som nummer én 'Bridgerton'-fan, vet Kim Kardashian at Kardashian-familien var en massiv inspirasjon for Featherington-familien, og at vi pratet om dem hele tiden under kostymeprøvene? Jeg føler hun trenger å vite dette», skriver hun på Twitter.

Det tok ikke lange tiden før realitydronningen selv fikk med seg nyheten, og hun la ikke skjul på at det gledet henne stort.

«Hva?! Jeg friker ut! Denne Twitter-meldingen ble sendt til meg i 'Bridgerton'-gruppechatten min. Kan jeg vær så snill komme på en kostymeprøve? Det hadde gjort hele livet mitt. Jeg elsker deg, Lady W», skriver hun som svar.

Coughlan følger opp med en invitasjon:

«Vel, selvfølgelig, hertuginne Kardashian av Calabasas. Lady Whistledown kan med glede erklære deg som sesongens ekte makeløse», svarer hun i 1800-tallsstil.

Spår gjesteopptreden

Nok et svar tikker så inn fra Kardashian, som skriver at hun vil bære tittelen med stolthet, og ikke skuffe Lady Whistledown.

Dialogen har også fått fansen til å juble, og flere spekulerer nå på om 40-åringen dukker i den kommende sesongen av serien.

LADY WHISTLEDOWN: Skuespiller Nicola Coughlan avslører at Featherington-familien er inspirert av Kardashian-familien. Foto: Splash News/NTB
LADY WHISTLEDOWN: Skuespiller Nicola Coughlan avslører at Featherington-familien er inspirert av Kardashian-familien. Foto: Splash News/NTB Vis mer

«Er dette et hint? Kommer du til å gjøre en gjesteopptreden», spør en.

«Dette er så søtt. Jeg ser allerede begynnelsen på et vennskap OG en opptreden av Kim K i en episode i neste sesong», skriver en annen.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

«Bridgerton»-fansen trengte nok en oppløftende nyhet, ettersom bomba om at Regé-Jean Page ikke returnerer ble sluppet i mars. Skuespilleren ble verdenskjent gjennom serien, men blir altså ikke å se i sesong to.

Det er ikke bare sesong to som allerede er bekreftet. Tidligere denne uken ble det kjent at det også blir en tredje og fjerde sesong. Ifølge Forbes har over 82 millioner sett TV-serien på Netflix siden premieren.

Innspillingen av den andre sesongen ble startet i Storbritannia allerede denne uken. Premieredato har imidlertid ikke blitt offentliggjort.

LES OGSÅ: Avslører ny flamme etter rykteflom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer