I detektivenes fotspor

Stadig flere turister verden over trukket til Afrika. Nå kan du bli med til Botswana i fotsporene til "Damenes detektivbyrå nr. 1#201d.,

Til Botswana med Damenes detektivbyrå nr. 1
Gratisbilde fra Star Tour Foto: Star Tour
Til Botswana med Damenes detektivbyrå nr. 1 Gratisbilde fra Star Tour Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Afrika har i løpet av de siste fem årene vært en av verdensdelene med raskest vekst innen turistnæringen.  Nå lanserer Star Tour TEMA en helt spesiell reise der Botswanas eventyr og natur kan oppleves på nært hold.


Reisen til Botswana med ”Damenes detektivbyrå nr. 1” er bare en av flere nye reiser fra Star Tour TEMA neste år. Opplevelsesreisen til det afrikanske landet er kanskje den nyhetene produktsjef Gabriel Ehrhardt gleder seg mest til å presentere.

I detektivenes fotspor
– Dette er en gave til alle de som har lest og forelsket seg i bøkene i serien ”Damenes detektivbyrå”, sier en fornøyd Ehrhardt. Så langt har det kommet ut fem bøker i serien på norsk, og han mener at denne helt unike reisen fra TEMA virkeliggjør det Botswana tusenvis av lesere har lest og drømt om.

– Reisen går i den kvinnelige detektiven Precious Ramotswes fotspor, og er lagt opp i samarbeid med forfatteren Alexander McCall Smith. Dagene tilbringes i miljøer og med personligheter som er som hentet direkte ut av boka, sier Ehrhardt.

Botswana er et av Afrikas kanskje vakreste land mener Ehrhardt. I tillegg har landet et rikt dyreliv, og er som land både relativt rikt og trygt. Dette gjør Botswana til et av de mest attraktive land på det afrikanske kontinetet. Selv har han så langt bare ”sett” Botswana gjennom bøkene til McCall Smith.

Fakta om reisen ”Damenes detektivbyrå nr. 1”
Reisen går over i 12 dager, og koste ca 36 000 kroner per person. Da er det meste inkludert av både mat og drikke i tillegg til selve reisen. Og for å være helt sikker på at alle som skal være med kjenner Mme Ramotswe og hennes mysterier, får alle siste boken i postkassen før avreise.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer