I dag skilles de offisielt

- Dette vil bli en avslutning på et svært vondt kapittel...

SKILLES: I dag klokken 10 skilles Ashley og Cheryl COle offisielt. Foto: All Over Press
SKILLES: I dag klokken 10 skilles Ashley og Cheryl COle offisielt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fredag formiddag klokken ti starter prosessen som gjør at Cheryl (27) og Ashley Cole (29) skilles. Det skriver The Sun.

Det er en prosess som er unnagjort på få sekunder, og det er ventet at dommer Christopher Simmonds godkjenner forordningen, som etter seks uker opphører alle rettslige forbindelser mellom det tidligere ekteparet.

Saksdokumentene henviser til det tidligere paret kun ved deres initialer, og er først i rekken over brudd som skal behandles i dag.

Cheryl søkte tidligere i år om skilsmisse på grunnlag av Ashleys urettferdige oppførsel. Saksdokumentene ble sendt til Ashley i mai, og ble umiddelbart underskrevet. Chelsea-stjernen aksepterte at hans utroskap hadde ødelagt ekteskapet.

Prosessen stoppet imidlertid opp da Cheryl ble malaria-syk. Nå har hun blitt frisk igjen og det hele er gjenopptatt.

Saken henvises til som CAC v AC, altså Cheryl Ann Cole mot Ashley Cole. Det er uvanlig at det kun brukes initialer, men dette er for at saken ikke skal tiltrekke seg publisitet.

Verken Ashley eller Cheryl er ventet å delta selv under dagens møte i retten.

- Cheryl er i USA men holder et øye med hva som foregår. Hun er lettet og glad for at tingene blir tatt hånd om etter sykdommen. Nå ønsker hun kun å komme seg videre i livet og få skilsmissen unnagjort. Dette vil bli en avslutning på et svært vondt kapittel, sier en kilde til avisen.

Det er ventet at det tidligere ekteparet ikke kommer til å ha noen kontakt med hverandre etter at skilsmissen går igjennom.

Cheryl kan vente seg omkring 45 millioner kroner i skilsmisseoppgjøret, etter salget av parets eiendom.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har lagt seg i hardtrening