Tone Damli:

- I dag renner tårene

Artisten har mistet bestemoren sin.

MISTET BESTEMOR: I et innlegg på Instagram skriver artist Tone Damli at bestemoren hennes har gått bort. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
MISTET BESTEMOR: I et innlegg på Instagram skriver artist Tone Damli at bestemoren hennes har gått bort. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (32) er i sorg etter å ha mistet sin kjære bestemor. Det skriver hun i et innlegg på Instagram fredag kveld.

Se og Hør har fått tillatelse til å gjengi innlegget.

«Fine besta mi. Det er så vondt å tenke på at du ikke er her lenger, men jeg er så glad for alt vi har hatt. Du har alltid vært så god mot oss, full av kjærlighet og glede. På mandag satt jeg ved senga di, holdt deg i hånda, gredde det fine, grå håret ditt og sang noen sanger med klump i halsen. Billie var så glad i deg, og jeg er glad for at Marlon fikk møtt deg en gang», skriver Damli i innlegget.

Videre skriver 32-åringen at en av tingene bestemoren lærte henne, var å være takknemlig for det man har fått i livet.

«Det skal jeg ta med meg videre. I dag renner tårene. Hvil i fred, besta mi», skriver Damli avslutningsvis.

Hun har også delt en serie med bilder av bestemoren, deriblant et bilde sammen med sønnen Marlon, som kom til verden i oktober i fjor. I innlegget uttrykker Damli glede over at sønnen fikk møtt oldemoren sin før hun gikk bort.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med kondolanser og gode ord til Tone Damli og resten av familien.

- Drømmen snart virkelig

I januar kunne Damli røpe overfor sine over 300 000 følgere på Instagram at hun og Markus Foss omsider snart er ferdig med å ferdigstille drømmehuset deres på Blommenholm.

De siste fem årene har paret befunnet seg midt i det som kan omtales som et husmareritt.

I 2015 kjøpte Damli og Foss «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

For halvannet år siden var de imidlertid endelig i gang med å restaurere huset - og nå er drømmen snart virkelighet.

«Han her slapp unna nesten seks år med huskaos, heldiggris. Jeg gleder meg til at han etter hvert skal lære seg å krabbe her, grise med grøt på nylagt parkett og sove på sitt eget rom. Drømmen er snart virkelig», skrev Tone Damli på Instagram i januar.

32-åringen delte også flere videosnutter fra det nye huset på Instagrams historiefunksjon.

Her avslørte hun blant annet at hun og Foss får sitt eget «master bad» med både dobbel dusj, dobbel vask og badekar. I tillegg beskrev hun rommet der det bygges walk-in-closet som «det beste rommet i hele huset».

LES OGSÅ: - Slo opp på SMS

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer