ISFRONT: Karoline Berget valgte å ikke si farvel til sine tidligere to bestevenner på «Paradise Hotel», Victoria Norrman og Stian Claudi Reinung, etter at de to torsdag sendte henne ut av TV3-realityserien. Foto: TV3
ISFRONT: Karoline Berget valgte å ikke si farvel til sine tidligere to bestevenner på «Paradise Hotel», Victoria Norrman og Stian Claudi Reinung, etter at de to torsdag sendte henne ut av TV3-realityserien. Foto: TV3Vis mer

- I dag kom de vonde følelsene tilbake

Gjensynet med Paradise-sviket ble en sterk opplevelse for Karoline Berget.

Se video av Seher.nos første møte med Stian og Karoline inne på «Paradise Hotel» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Karoline Berget (21) reagerte med vantro og sinne da hun torsdag overraskende måtte forlate realityserien «Paradise Hotel».

- Det er det jævligste noen har gjort mot meg, sier Karoline Berget til Seher.no om at romkameraten Stian Claudi Reinung (20) valgte hennes beste venninne Victoria Norrman (20) til fordel for henne.

Karoline avslører at hun brukte lang tid på å komme seg over det hun oppfatter som et svik fra sine to nærmeste venner i TV3-serien. Men da hun torsdag fikk se episoden igjen, fikk hun et nytt sjokk.

- I dag kom alle de vonde følelsene tilbake. Det var som å være der igjen. Det var helt forferdelig grusomt. Jeg så den på forhånd sammen med Stian, og vi snakket ikke noe sammen mens programmet gikk, sier hun til Seher.no.


Etter at hun kom ut fra hotellet, brukte en følelsesladet Karoline tiden til å spørre seg selv hva hun hadde gjort galt.

- Jeg var veldig sint, men jeg føler at jeg ikke hadde noe å angre på. Det var jo ikke jeg som hadde gått bak ryggen på noen, sier hun.

Stian Claudi Reinung sier at han bestemte seg for å svikte Karoline - som han hadde delt rom med siden starten av «Paradise Hotel», fordi han fryktet at hun ville byttet ham ut ved neste mulighet.
- Jeg følte at hun brukte mye tid på flørte med de nye guttene, hver gang det kom noen inn på hotellet, og den siste tiden gled vi også stadig mer fra hverandre. Derfor bestemte jeg meg for å komme henne i forkjøpet, før hun rakk å gjøre det samme mot meg.

- Innerst inne håpet jeg at Victoria skulle stille seg bak en av de andre guttene, fordi hun hadde andre muligheter. Jeg ville ikke svikte Karoline, sier han til Seher.no

Stian sier han er forberedt på at han kan få en del kommentarer fra misfornøyde Karoline-fans, men hevder han ikke var alene om å ville vrake Narvik-jenta.

- Det som ikke ble vist så mye på TV, er at jeg snakket med flere av de andre på deltakerne på forhånd, og de støttet meg fordi de ville ha Victoria på hotelltet. Folk må skjønne at det er et spill, men jeg skal innrømme at jeg følte meg helt jævlig etterpå. Karoline er jo en super jente, sier han til Seher.no

Etter «Paradise Hotel» har Stian, Victoria og Karoline møttes igjen i forbindelse med «Paradise Hotel»-arrangementer, og Stian og Karoline har flere ganger blitt fotografert sammen på hverandres blogger.

Stian innrømmer at han er glad for at han og Karoline snakker sammen igjen.

- Jeg har mye mer kontakt med Karoline enn Victoria i dag, men vet ikke om jeg ville valgt annerledes i dag. Hvis vi kunne fortsatt å ha det slik vi hadde det i starten, ville jeg gjerne stått sammen med Karoline, men der og da følte jeg at det var det rette, sier Stian til Seher.no.

Også Trondheims-jenta Mari Heggen (20) måtte torsdag forlate «Paradise Hotel» etter at konkurrenten Stine-Marie Lothe Svendsen brukte sin fredning til å sende henne hjem.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Karoline: - Jeg var sikker på at jeg skulle dø

Se hvordan Karoline og Stians ekslusive rundtur på «Paradise Hotel» med Seher.no her:
[obj:media:8376]