I dag gifter de seg

Men Stein Erik Hagen mener politikerne har vært «smålige» mot Fabian Stang.

FÅR SIN FABIAN: Fredag får Fabian Stang sin Catharina Linn Munthe ombord på en båt i Oslofjorden.  Foto: Stella Pictures
FÅR SIN FABIAN: Fredag får Fabian Stang sin Catharina Linn Munthe ombord på en båt i Oslofjorden. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Bryllupet til Fabian Stang (54) har vakt mye bråk det siste året. Men fredag gifter de to seg på en båt som går fra rådhuskaia til Ingierstrand Bad utenfor Oslo, hvor bryllupsfesten skal være.

Opprinnelig ønsket Oslos ordfører at bryllupet skulle holdes i Oslo rådhus, men etter politisk bråk om dette valgte han å trekke sitt ønske. Selve vielsen fikk han avslag av byfogden om å holde i rådhuset.

En av de hundre gjestene i bryllupet er Stein Erik Hagen (53), milliardæren synes det er smålig at ordføreren ikke får markere bryllupet med Catharina Linn Munthe i rådhuset.

- I de fleste andre hovedsteder ville flagget gått til topps og man ville feiret at ordføreren gifter seg. Men ikke i Oslo. Det synes jeg er smålig av politikerne, sier milliardæren til VG.

Fabian skal ha fridd til kjæresten midt i en fullsatt sal under Nobelprisutdelingen i Oslo i desember. Bare tre ganger i løpet av 14 år har noen fått gifte seg i rådhuset, og ordførerens ønske skapte derfor debatt blant politikere, som ønsker at praksisen med vielse i rådhuset skal opphøre.

- Det er litt mye styr akkurat nå, men vi gleder oss til bryllupet, sa Fabian Stang til Seher.no, midt under bråket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er litt mye styr