Jan Thomas:

I dag fyller Jan Thomas 50 år: - Innser at jeg har kortere tid på meg til å få gjort alt jeg skal ha gjort

Men kjendisstylisten forklarer at han aldri har hatt det bedre.

BURSDAG: Kjendisstylist Jan Thomas fyller i dag 50 år. Selv forklarer han at livet aldri har vært bedre. 
BURSDAG: Kjendisstylist Jan Thomas fyller i dag 50 år. Selv forklarer han at livet aldri har vært bedre.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag fyller hele Norges kjendisstylist Jan Thomas 50 år.

Foruten å være tidligere supermodell, nå hardtarbeidende kjendisstylist, Se og Hørs Motepoliti og forretningsmann, har Jan Thomas stylet noen av verdens største stjerner i løpet av sin eventyrlige karriere.

TRAVELT LIV: Jan Thomas lever et hektisk liv. Her styler han tidligere «Top Model»-deltager, Celina Mørch, som er hårmodell i en reklamefilm for Elkjøp. Foto: Curt I. Hjertstedt, Se og Hør
TRAVELT LIV: Jan Thomas lever et hektisk liv. Her styler han tidligere «Top Model»-deltager, Celina Mørch, som er hårmodell i en reklamefilm for Elkjøp. Foto: Curt I. Hjertstedt, Se og Hør Vis mer

Selv forklarer jubilanten at han aldri har hatt det bedre.

- Jeg er i bedre form nå enn da jeg både var 20 og 30, men jeg innser at jeg har kortere tid på meg til å få gjort alt jeg skal ha gjort. Det er viktigere ting i livet enn å ha så og så mange salonger eller en haug med biler, sier Jan Thomas til Se og Hør.

I tillegg til å passere 50, har stylisten og TV-profilen opplevd både opp- og nedturer i privatlivet de siste årene.

- Sosial angst

I november var han blant annet å finne i sofaen til TV 2-programmet «God morgen Norge», der han åpnet seg om sin sosiale angst.

Den 50 år gamle stylisten har åpnet seg om problematikken før. Til Dagbladets magasin Inne & Ute i 2012 fortalte han at han ikke lenger er like glad i det urbane bylivet.

- Jeg har fått sosial angst. Jeg må jobbe litt med det, kjenner jeg. Jeg må finne noen verktøy, for nå har jeg bare menneskene rundt meg som beskytter meg. I sommer fikk jeg øvd meg på å være sosial, fortalte han.

Han ga skryt til sin daværende ektemann, Christopher Mørch Husby, for at han og svigerfamilien gjorde den sommeren enklere.

Ønske om barn

I mars i fjor ble det også kjent at Jan Thomas og Mørch Husby hadde gått fra hverandre etter sju år.

Jan Thomas falt for 22 år yngre Christopher i 2008. Året etter giftet de seg under en romantisk seremoni på Grand Hotel i Oslo. Ekteparet har jobbet sammen i alle årene de har vært kjærester, blant annet under kåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør.

VAR GIFT: Jan Thomas sammen med den daværende ektemannen Christopher Mørch Husby. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
VAR GIFT: Jan Thomas sammen med den daværende ektemannen Christopher Mørch Husby. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer

På tross av bruddet valgte duoen å forbli venner, samt kolleger. I forbindelse med 50-årsdagen har Jan Thomas blant annet åpnet opp om forholdet, og at duoen lenge snakket fritt om at de ønsket seg barn da de var sammen.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener. Vi jobber masse mot å få merket vårt stort i Norden, og etter hvert også globalt, sier han til Dagbladet (krever innlogging).

Sjarmerte motekongen

At Jan Thomas er en populær mann i vårt ganske land, er ingen hemmelighet. Nylig fikk han imidlertid et svært uventet kompliment under sitt besøk i Milano.

Nylig var Se og Hørs eget motepoliti i Nord-Italia, og det var på Dolce & Gabbana-visningen han ble hyllet for sin stil.

- Jeg var der som innkjøper for klesbutikken Kamikaze i Oslo, og på visningen var jeg kledd i DG-klær fra topp til tå, fortalte Jan Thomas til Se og Hør.

- Min kollega Anders tok bilde av meg som han la ut på Kamikazes Instagram, og det tok ikke lang tid før det ble likt av selveste Stefano Gabbana, sjefen sjøl, sa Jan Thomas.

Det er liten tvil om at Jan Thomas kan kle opp seg selv. I lang tid har han også gjort stor suksess blant norske kvinner med «Bli ny med Jan Thomas» i Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg stortrives med livet mitt akkurat nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer