EVIGUNG: Wenche Myhre fyller 66 år i dag. Dette bildet er tatt i forbindelse meg bok- og plateutgivelsen hennes tidligere i år. Foto: NTB scanpix
EVIGUNG: Wenche Myhre fyller 66 år i dag. Dette bildet er tatt i forbindelse meg bok- og plateutgivelsen hennes tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag fyller hun seksogseksti

Nå kan Wenche Myhre endelig gjøre som hun vil!

Publisert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Wenche Myhre har helt siden begynnelsen av 60-tallet preget norsk musikkbransje med hitlåter som «La meg være ung»

Og det er nok ikke få som ikke har et forhold til sangen hennes «Når jeg blir 66», og strofen «da gjør jeg som jeg vil!».

I dag fyller den evigunge artisten nettopp 66 år, og feirer med å stå på scenen i en av fire utsolgte jubileumsforestillinger som er satt opp i Drammens Teater.

Bursdagshilsene står i kø for den flotte jubilanten, og gjennom Seoghør.no sender skuespiller og mangeårig venninne av Myhre, Mari Maurstad (55), sine varmeste gratulasjoner:

«Kjære Wenche! Du er et forbilde for oss alle. Du er vakker som en 30-åringe, klok som en 66-åring og barnslig som en 15-åring. En alt-i-ett-dame! Vi vil alle være som deg, uansett alder! Klem fra Mari».

Også Elisabeth Andreassen stiller seg i køen av gratulanter.

«Kjære venn og nabo... Jeg ønsker deg alt godt og mye kjærlighet. Et par snekketurer til sommeren må det bli!!! Grattis med de 66 til en vidunderlig dame! Klem fra Elisabet og Tor sier hun til Wenche» via Seoghør.no.

LES OGSÅ: Wenche Myhre ble rammet av kreft
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer