SKILSMISSERYKTER: Det ser ut som det går mot slutten av ekteskapet til Jennifer Garner og Ben Affleck.  Foto: NTB scanpix
SKILSMISSERYKTER: Det ser ut som det går mot slutten av ekteskapet til Jennifer Garner og Ben Affleck. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag feirer de 10 år som mann og kone

Men fremdeles svirrer bruddryktene for fullt for stjerneparet Jennifer Garner og Ben Affleck.

Publisert

SEOGHØR.NO: I dag er det 10 år siden stjerneparet Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (42) ga hverandre sine ekteskapsløfter.

Paret har lenge blitt sett på som et av Hollywoods sterkeste ektepar, og har levd et tilsynelatende lykkelig familieliv med barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3).

I forrige måned begynte imidlertid glansbildet å slå sprekker, og siden har bruddryktene svirret for fullt.

Dagen før Jennifers 43-årsdag i april ble ektemannen avbildet uten gifteringen, melder nettstedet Radaronline.

I tillegg stakk han av til klosteret Gampo Abbey i Canada for å klarne tankene, mens en gråtkvalt Jennifer ba på sine knær om at han skulle komme hjem.

Saken fortsetter under bildet

SLITNE: Jennifer Garner, Ben Affleck og barna viser seg stadig sammen, men både Ben og Jennifer ser slitne ut.  Foto: NTB scanpix
SLITNE: Jennifer Garner, Ben Affleck og barna viser seg stadig sammen, men både Ben og Jennifer ser slitne ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flyttebiler

Radaronline la denne uken ut bilder av store flyttebiler utenfor hjemmet til familien på fem, noe som gir mer liv til de triste ryktene. 

- Det sies at de skal ha søkt om skilsmisse før det store 10 års jubileet. Det blir en større prosess når man skiller seg etter 10 år, skriver nettsiden.

Paret har flere ganger blitt avbildet med barna den siste tiden, men det er verken smil eller nærhet å se mellom det tidligere lykkelige paret.

- Ben har hyret inn en skilsmisseadvokat. Han skal uten tvil skilles, sier en kilde til kjendisnettstedet.

Var lykkelige

For kun tre år siden avslørte kjekkasen, ifølge FemaleFirst, hva oppskriften til et lykkelig ekteskap er.

- Det er to ting som må til for at et ekteskap skal lykkes. Det ene er å jobbe hardt med forholdet, og det andre er å gifte seg med noen som er altfor bra for deg. Og jeg har lykkes i begge deler, sa han.

Kort tid før ekteparet begynte å date i 2004 hadde Ben Affleck gjort det slutt med konas navnesøster Jennifer Lopez (45). Selv hadde Garner to år før skilt seg fra skuespillerkollega Scott Foley (42).

FØR: Det er sånn vi er vant til å se stjerneparet. Bildet er fra 2012.  Foto: NTB scanpix
FØR: Det er sånn vi er vant til å se stjerneparet. Bildet er fra 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er overlykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer