- I dag er jeg verdens lykkeligste mann

Skistjernen Martin Johnsrud Sundby måtte klype seg i armen da han og forloveden Marieke ble mann og kone lørdag.

ENDELIG GIFT: Martin Johnsrud Sundby og Marieke Heggeland har vært et par i flere år, og har en liten sønn sammen. I helgen giftet de seg i Dubrovnik i Kroatia, omgitt av nære venner og familie.  Foto: Espen Solli
ENDELIG GIFT: Martin Johnsrud Sundby og Marieke Heggeland har vært et par i flere år, og har en liten sønn sammen. I helgen giftet de seg i Dubrovnik i Kroatia, omgitt av nære venner og familie. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha trimfert i både årets og fjorårets Tour de Ski, fikk skiesset Martin Johnsrud Sundby (30) oppleve noe som toppet alt sammen.

I en intim seremoni i gamlebyen i Dubrovnik, fikk han lørdag endelig gifte seg med sin kjære, Marieke Heggeland (30).

- Jeg har aldri vært så glad gjennom en hel helg og en hel dag som jeg har vært nå. Jeg opplever det fortsatt som sjokkerende at hun faktisk har lyst til å gifte seg med meg. I dag er jeg verdens lykkeligste mann, sa Martin til Se og Hør på bryllupsdagen.

I tillegg til omlag 80 gjester var selvsagt parets sønn, Markus (2), til stede i det romantiske bryllupet i Kroatia.

Det var i fjor sommer at langrennsstjernen avslørte til Aftenposten at han hadde fridd til Marieke under en løpetur i skogen.

Paret ble foreldre for første gang året før de forlovet seg, da Markus kom til verden i slutten av januar 2013.

- Jeg gleder meg til å få tankene over på «viktigere» ting. Det at vi blir en liten familie er veldig stort, sa Martin til Se og Hør etter at babynyheten ble kjent.

I påsken fortalte han og Marieke at de håper på å gi sønnen en bror eller søster i fremtiden. Dengang understreket skistjernen at lille Markus har snudd livet hans på hodet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer