- I dag er jeg verdens lykkeligste mann

Skistjernen Martin Johnsrud Sundby måtte klype seg i armen da han og forloveden Marieke ble mann og kone lørdag.

ENDELIG GIFT: Martin Johnsrud Sundby og Marieke Heggeland har vært et par i flere år, og har en liten sønn sammen. I helgen giftet de seg i Dubrovnik i Kroatia, omgitt av nære venner og familie.  Foto: Espen Solli
ENDELIG GIFT: Martin Johnsrud Sundby og Marieke Heggeland har vært et par i flere år, og har en liten sønn sammen. I helgen giftet de seg i Dubrovnik i Kroatia, omgitt av nære venner og familie. Foto: Espen Solli Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter å ha trimfert i både årets og fjorårets Tour de Ski, fikk skiesset Martin Johnsrud Sundby (30) oppleve noe som toppet alt sammen.

I en intim seremoni i gamlebyen i Dubrovnik, fikk han lørdag endelig gifte seg med sin kjære, Marieke Heggeland (30).

- Jeg har aldri vært så glad gjennom en hel helg og en hel dag som jeg har vært nå. Jeg opplever det fortsatt som sjokkerende at hun faktisk har lyst til å gifte seg med meg. I dag er jeg verdens lykkeligste mann, sa Martin til Se og Hør på bryllupsdagen.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du se bildene fra Martin og Mariekes drømmebryllup. Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du se bildene fra Martin og Mariekes drømmebryllup. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

I tillegg til omlag 80 gjester var selvsagt parets sønn, Markus (2), til stede i det romantiske bryllupet i Kroatia.

Det var i fjor sommer at langrennsstjernen avslørte til Aftenposten at han hadde fridd til Marieke under en løpetur i skogen.

Paret ble foreldre for første gang året før de forlovet seg, da Markus kom til verden i slutten av januar 2013.

- Jeg gleder meg til å få tankene over på «viktigere» ting. Det at vi blir en liten familie er veldig stort, sa Martin til Se og Hør etter at babynyheten ble kjent.

I påsken fortalte han og Marieke at de håper på å gi sønnen en bror eller søster i fremtiden. Dengang understreket skistjernen at lille Markus har snudd livet hans på hodet.

- Å være sammen med ham er det som gir meg absolutt mest. Han har gjort meg til en gladere person, og ingen ting annet er like viktig lenger, sa Martin Johnsrud Sundby til Se og Hør i mars.

STOLT PAPPA: Skiesset Martin Johnsrud Sundby har tidligere fortalt til Se og Hør at sønnen Markus er et skikkelig lyspunkt i livet hans. Foto: Espen Solli
STOLT PAPPA: Skiesset Martin Johnsrud Sundby har tidligere fortalt til Se og Hør at sønnen Markus er et skikkelig lyspunkt i livet hans. Foto: Espen Solli Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk Charlottes historiske barnevogn