Les hele det store intervjuet med Marianne Behn og Olav Bjørshol:

- I dag er jeg svært takknemlig for at jeg fikk være hos ham

Ari Behns foreldre snakker ut om tapet av sønnen.

GA HAM ALDRI OPP: - Vi var bekymret for Ari i lengre tid. Hele familien var der for Ari, men ingen av oss kunne forutse valget han tok, sier Olav og Marianne. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GA HAM ALDRI OPP: - Vi var bekymret for Ari i lengre tid. Hele familien var der for Ari, men ingen av oss kunne forutse valget han tok, sier Olav og Marianne. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Dødsfallet til Ari Behn (47) første juledag har gjort et sterkt inntrykk på en hel nasjon. Hardest er det for den aller nærmeste familie, de tre døtrene til Ari og prinsesse Märtha Louise (48).

Men for Ari sine foreldre har den tragiske hendelsen naturlig nok satt sine spor. Det er Aris mamma og pappa, søsken, og noen få nære venner som levde tettest på sønnen de siste årene - og spesielt de siste månedene av hans liv.

Tett på

I ettertid kjennes det godt for Marianne Behn (66) og Olav Bjørshol (67) at de var så nære sønnen. Men dette har også vært med på å forsterke sorgen og savnet etter sin kjære Ari.

I dette intervjuet med Se og Hør forteller ekteparet om de siste dagene de fikk med sønnen. Vi møter dem på Theatercaféen i Oslo i forbindelse med minnesamværet etter Aris bisettelse. De sitter tett ved siden av hverandre. Belysningen er dunkel. Et bilde av eldstesønnen står på bordet.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.