STOLT MAMMA: Yolanda Hadid gleder seg til å se døtrene Gigi Hadid (t.v) og Bella Hadid på catwalken under Victoria's Secret show. Sønnen Anwar Hadid er også modell og signert med modellbyrået IMG Models som også begge søstrene er under. Foto: NTB Scanpix.
STOLT MAMMA: Yolanda Hadid gleder seg til å se døtrene Gigi Hadid (t.v) og Bella Hadid på catwalken under Victoria's Secret show. Sønnen Anwar Hadid er også modell og signert med modellbyrået IMG Models som også begge søstrene er under. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Gigi og Bella Hadid:

I dag er Gigi og Bella Hadid blant verdens største modeller

Men det søte barndomsbildet av søstrene får imidlertid ikke bare ros i sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne uka befinner verdens mest berømte modeller seg i Paris i anledning det årlige undertøysshowet til Victoria's Secret.

Blant toppmodellene som kringkastes på tv-skjermene når showet vises i USA mandag kveld, er søskenparet Bella (20) og Gigi Hadid (21).

Å gå på catwalken i det spektakulære showet regnes som en ære av mange.

Og mens Gigi debuterte i undertøysshowet sammen med modellvenninnen Kendall Jenner (21) i fjor, så er det første gang lillesøster Bella blir å se på catwalken i år.

Den mørke skjønnheten gleder seg enormt til showet og postet tirsdag et bilde av seg selv og Gigi i Victoria's Secret-topper på Instagram:

- Jeg kan ikke tro at jeg skal få oppleve alt dette sammen med min bestevenn. Jeg er så glad i deg, skrev hun som tekst.

can't believe I get to experience all of this with my best friend! ❤️🙏🏼😇 i LOVE you!

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

VAKKER ENGEL: Gigi Hadid under fjorårets Victoria's Secret Fashion Show i New York. I år får hun følge av lillesøster Bella. Foto: Scanpix.
VAKKER ENGEL: Gigi Hadid under fjorårets Victoria's Secret Fashion Show i New York. I år får hun følge av lillesøster Bella. Foto: Scanpix. Vis mer

- Drømmer blir virkelighet

Men det er ikke bare Bella og Gigi som ser frem til den store kvelden. Moren deres, Yolanda Hadid (52), er utvilsomt også svært stolt av modelldøtrene sine.

Onsdag delte hun nemlig et barndomsbilde av døtrene på Instagram, der jentene faktisk er iført englevinger.

Selv om bildet er tatt for mange år siden er det ikke helt umulig å dra kjensel på de to berømte modellene likevel.

- 17 år siden jeg fotograferte «englene mine». I dag er dagen de skal gå i moteshowet sammen, skriver Yolanda Hadid - fulgt av emneknagger som «spent», «takknemlig» og «stolt mamma».

52-åringen, som selv har vært profesjonell modell, har også lagt inn en koselig tekst i rosa skrift over bildet av døtrene: «Drømmer blir virkelighet. VS fashion show 2016».

Får kritikk

Nettstedet People.com har omtalt saken, og skriver at de to berømte «it»-jentene sikkert synes det er skikkelig flaut at moren har delt barndomsbildet med sine over to millioner følgere.

I kommentarfeltet under Instagram-bildet er det en del brukere som er begeistret for Yolanda Hadids gest, og som skriver at bildet er «vakkert» og «veldig søtt».

TREBARNSMOR: Yolanda elsker å vise frem de flotte barna sine og poster ofte bilder av seg selv og ungene på sosiale medier. Her sitter hun på hesteryggen med trioen da de var barn. Foto: Scanpix.
TREBARNSMOR: Yolanda elsker å vise frem de flotte barna sine og poster ofte bilder av seg selv og ungene på sosiale medier. Her sitter hun på hesteryggen med trioen da de var barn. Foto: Scanpix. Vis mer

Andre tenner imidlertid på alle pluggene og påstår at bildet er fullstendig upassende: Bella og Gigi, som var i 3-4-årsalderen da bildet ble tatt, er nemlig nakne bortsett fra de hvite englevingene.

Selv om bildet ser svært uskyldig ut, mener flere av Yolandas Instagram-følgere at det ikke sømmer seg å dele det med offentligheten.

- Upassende. PRØVER du å tiltrekke pedofile? skriver en bruker.

- Dette er søtt for deg som mor, men hold det for deg selv. Det er ekkelt for andre å se. Ekkelt, kommenterer en annen.

- Jeg liker deg og familien din, men her er jentene dine for gamle til å bli fotografert nakne og dette bildet er helt upassende for sosiale medier. Jeg er sikker på døtrene dine sliter med stalkere og det er utrolig mange gale folk der ute. Vær så snill og ikke la dem bruke dette bildet til noe ekkelt. Jeg har rapportert bildet for døtrene dines skyld, forklarer enda en følger.

- Hun er et søtt, uskyldig barn

Popstjernen Jessica Simpson (36) har flere ganger fått kritikk etter å ha postet det mange følgere kaller «upassende bilder» av datteren Maxwell (4 1/2) på sosiale medier.

I fjor haglet reaksjonene mot tobarnsmoren da hun delte dette bildet av datteren i en søt badedrakt, mens hun poserer med hånden på den karakteristiske «modellmåten».

#maxidrew

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«Ønsker hun virkelig å eksponere sin lille datter for offentligheten ikledd badedrakt, mens hun ter seg sexy.. så trist. Skaff deg et liv, Jessica, og hold barna UTENFOR offentlighetens lys før de er gamle nok til å bestemme selv. Hun er tydeligvis så utsultet på PR at hun bruker barna sine på verst tenkelig måte for å få oppmerksomhet», skrev en i kommentarfeltet på en av de mange nettsakene som ble publisert, ifølge KansasCityStar.

«Det er ingenting sexy ved dette bildet. Hun er et søtt, uskyldig barn. De som hevder noe annet må seriøst skaffe seg hjelp», mente en i kommentarfeltet på Simpsons Instagram-profil.

Tre år tidligere, under et intervju med talkshow-vertinnen Katie Couric (59), viste sangfuglen frem et bilde av sin da fire måneder gamle datter - ikledd en liten gul bikini.

- Det er veldig forstyrrende å se en liten baby bli presentert til verden i en bikini. Valg kjendiser tar har stor innflytelse på andre, og mange kopierer det kjendisene foretar seg. Man får jo bare håpe at foreldre forstår at babyer i bikini er fullstendig upassende, sa Claude Knights fra veldedighetsorganiasjonen Kidscape, til Daily Mail den gang.

LES OGSÅ: - Kim lar ikke barna få besøke Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer