I cruise og dus

Etter stor suksess det siste året, velger Nordmanns-Reiser å satse videre på cruisemarkedet.

STASELIG SPISESAL: Middagen er en viktig del av cruiseferien. Foto: RCCL
STASELIG SPISESAL: Middagen er en viktig del av cruiseferien. Foto: RCCL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Etter en vellykket cuisesatsing i 2006 har reiseoperatøren Nordmanns-Reiser valgt å fortsette suksessen med et utvidet cruiseprogram for 2007/2008. Nordmanns-Reiser, også kjent som "Amerikaspesialisten", har i alle år også solgt cruise, men de siste to årene har dette salget eksplodert.

I følge en pressemelding er dette en trend selskapet ønsker å satse videre på. Det er en ferieform som omtales som et "reisealterativ for Hvermansen”, for alle aldersgrupper og alle typer mennesker.

Nordmanns-Reisers cruiseprogram dekker cruise i hele verden, både gruppereiser med reiseleder og individuelle skreddersydde cruise. Ny katalog er klar, og i første halvdel er selskapet klare med sine nye websider der cruisebooking online er en del av tilbudet. Dette er en komplisert tjeneste, og selskapet hevder å ville utvikle denne muligheten fremover, ifølge daglig leder Elisabeth Kolstø Stai.


Følg med på www.nordmann.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer