I armene på ny mann tre uker etter bruddet

En måned etter at hun ble sammen med «Supermann»-stjernen Henry Cavill, har «The Big Bang Theory»-stjernen funnet lykken med en annen.

SEOGHØR.NO: Det går raskt i svingene for «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (27).

I midten av juli ble det kjent at skuespilleren hadde gjort det slutt med «Supermann»-kjekkasen Henry Cavill (30) - etter knappe tre uker som par.

Nå skal Cuoco ha innledet en ny romanse. Denne gangen til den profesjonelle tennis-stjernen Ryan Sweeting (26), melder Daily Mail, som også viser bilder av paret mens de holder rundt hverandre.

Mens Kaley skal ha besøkt Ryan på tennisbanen fredag, ble han med henne for å se på hesten hennes i Moorpark i California dagen etterpå. Paret har også blitt observert på lunsjdate sammen.

- De hadde vanskelig for å holde hendene borte fra hverandre da de spiste sammen i Sherman Oaks, skriver nettstedet.

Og flørtingen fortsatte da de forlot restauranten.

- Cuoco var tydelig betatt av ham og holdt ham rundt livet, mens Sweeting byttet på å holde sin arm rundt nedre del av ryggen og skuldrene hennes.

I mars i fjor brøt den vakre blondinen forlovelsen med kjæresten Josh Reznik, bare fire måneder etter at hun takket ja til frieriet. Cuoco hadde også et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki i to år.LES OGSÅ: Nå har de forlovet seg