SLUTT: Drew Barrymore har stiftet nær bekjentskap til en ny mann kort tid etter hun og Justin Long endte sitt kjærlighetsforhold. Foto: AP
SLUTT: Drew Barrymore har stiftet nær bekjentskap til en ny mann kort tid etter hun og Justin Long endte sitt kjærlighetsforhold. Foto: APVis mer

I armene på ny mann allerede

- Kroppspråket deres var veldig intenst.

LOS ANGELES (Seher.no): For to måneder siden ble det slutt mellom Drew Barrymore (33) og Justin Long (30).

Men allerede kort tid etter bruddet gikk det rykter om at Long hadde funnet seg en ny flamme, nemlig Drews "erkerival", "Spiderman"-heltinne Kirsten Dunst (26).

Nå skal også "Charlie's Angels"-stjernen ha funnet seg en ny flørt - motspilleren i filmen "Whip It!", Landon Pigg (25), skriver In Touch Weekly.

Det var under en konsert i Austin i Texas at flere øyenvitner la merke til at skuespillerinnen slett ikke fulgte med på scenen, men kun hadde øyne for Pigg.

- Beinene deres var presset mot hverandre, og de tok på hverandrehele tiden. Under mye av samtalen holdt de hverandre i hendene også. Kroppsspråket deres var veldig intenst, sier et vitne til bladet.

Selv om 33-åringen allerede har vært gift og skilt to ganger, og bruddet mellom henne og Long er svært ferskt ser det ikke ut til at kjærligheten skremmer Drew.

- Jeg tror hun har falt for Landon. Han er hennes type gutt, og selv om han er litt ung er de veldig like, sier en annen kilde til In Touch..

Drews talsperson ønsker ikke å kommentere forholdet, men en nær venn av henne tror Hollywoodstjernen kaster seg for raskt inn i et nytt forhold. 

- Drew pg Justin var mer enn bare kjærester. De var bestevenner. Hun savner ham fremdeles.

LES OGSÅ: Orker ikke å se fjeset til Drew