BEDRE SELVTILLIT: Ifølge Simone har hun fått bedre selvtillit etter at hennes lille datter Erika Miranda kom til verden.  Foto: SCANPIX
BEDRE SELVTILLIT: Ifølge Simone har hun fått bedre selvtillit etter at hennes lille datter Erika Miranda kom til verden. Foto: SCANPIX Vis mer

- I årevis hadde jeg passet på hva jeg spiste

Men D'Sound Simone «ga beng» i at hun la på seg under graviditeten.

Publisert
SEHER.NO:  Det er tre år siden D'Sound-vokalist Simone Larsen (39) og ektemannen Simen Eriksrud (34) ble foreldre til lille Erika Miranda.

I disse dager er Simone aktuell med D'Sounds syvende album «Starts and Ends», og ifølge popstjernen har hun aldri hatt det så bra som hun har det nå.

I et intervju i den siste utgaven av kvinnebladet Kamille forteller hun at mye forandret seg etter at hun ble gravid og fødte datteren.

Blant annet har hun blitt flinkere til å være snillere med seg selv og utseendet sitt. 

- I årevis hadde jeg passet på hva jeg spiste. Så ble jeg gravid og ga beng. Det var utrolig godt å stappe shit in med begge never. Jeg ble ganske stor, ganske fort.

- En dag sto jeg naken foran speilet og skulle til å tenke «Herregud, så feit du er blitt, Simone». Men så kom det ikke. Det var et definerende øyeblikk. Det kjentes som om tåka letta. Jeg er rett og slett snillere mot meg selv, sier hun til bladet. 

39-åringen tror også D'Sound-makker Jonny Sjo er lettet over at hun har fått bedre selvtillit.

- Johnny er veldig letta over at jeg er blitt mer selvsikker. Han har vært oppgitt over måten jeg har oppført meg på en del ganger. Folk med dårlig selvtillit kan være en pain-in-the-ass fordi de er så utrolig selvopptatte. Jeg ber herved om unnskyldning for at jeg har vært selvopptatt. Jeg har begynt å slutte å sammenligne meg med alle andre, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det hender vi slossVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer