BARNAS DAG: North, Penelope, Mason og Reign poserte søtt foran kameraet for familiens årlige julekort.  Foto: Instagram
BARNAS DAG: North, Penelope, Mason og Reign poserte søtt foran kameraet for familiens årlige julekort. Foto: InstagramVis mer

- I år trengte vi ekstra glede

Den nye Kardashian-generasjonen stilte opp på årets julekortbilde.

SEOGHØR.NO: For den populære Kardashian-familien er det en årlig tradisjon å ta et felles julebilde for å sende ut til kjente og kjære.

I år ble det imidlertid forandring i planene - muligens fordi Kim Kardashian (35) ble mamma for andre gang for kun tre snaue uker siden.

Dette året er det derfor Kims datter North (2) og søsteren Kourtney (36) sine barn Mason (6), Penelope (3) og Reign (1) som fikk ansvaret for å opprettholde den hyggelige tradisjonen.

På familiens julekortbilde er det kun barna som er avbildet.

- Alt du trenger er kjærlighet, skrev Kim da hun delte det koselige bildet, som allerede fått over én million likes og 13.000 kommentarer på Instagram.

Barna gleder mest

Både Kendall (20) og Kourtney har også delt det søte julebildet på sine Instagram-kontoer.

- Som regel er hele familien med på julekortbildene. I år trengte vi litt ekstra glede, så vi tenkte at et julekort med alle barna er det fineste som finnes, skrev trebarnsmoren på Instagram.

Den vakre 36-åringen hinter til Kardashian-familiens svært turbulente år. I sommer dumpet Kourtney barnas far, Scott Disick (32), etter ni år sammen. Årsaken var hans festfulle livsstil som gikk hardt utover hun selv og barna.

Saken fortsetter under bildet

POSERER JULEN INN: Her er et eksempel på Kardashian-familiens tradisjonelle julekortbilde. Dette bildet er fra julen 2008.  Foto: NTB scanpix
POSERER JULEN INN: Her er et eksempel på Kardashian-familiens tradisjonelle julekortbilde. Dette bildet er fra julen 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

I april sto Kardashians-søstrenes stefar Bruce (66) frem som kvinne, og i juni avslørte han sitt nye navn, Caitlyn. Dette skapte full storm på nettet og heftige krangler med eks-kona Kris (60).

Khloé (31) har også hatt et tøft halvår, etter eksmannen Lamar Odum (36) var døden nær etter han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

Utradisjonelt

Den verdenskjente familien har for øvrig ikke droppet julekorttradisjonen helt. Julaften delte nemlig Kourtney et julebilde av hele familien - i tegneserieformat.

Med på bildet er Kardashian-søstrenes stefar Caitlyn - tidligere Bruce. Kims nyfødte sønn Saint West er også med på illustrasjonsfotoet.

Dersom man ser ekstra godt etter, ser man Kims ektemann Kanye West (38), Kourtneys eks-kjæreste Scott og Kylie Jenners (18) rapper-kjæreste Tyga (26) i bakgrunnen i form av julekuler i juletreet.

Merry Christmas Eve Eve!

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

LES OGSÅ: Kim Kardashian avslører babynavnet