Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hyret inn privatetterforsker for å spore eksmannen

Filmstjernen har gått et ekstra steg for å få skilsmissen med Brad Pitt i boks.

DRAMATIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie klarer fremdeles ikke å komme til enighet rundt detaljene i skilsmissen. Foto: NTB scanpix
DRAMATIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie klarer fremdeles ikke å komme til enighet rundt detaljene i skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er snart to år siden filmstjerneparet Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) annonserte at de skulle skilles, vil dramatikken ingen ende ta.

De to stjernene er nemlig fremdeles i skilsmisseforhandlinger, der de blant annet prøver å komme til en enighet når det gjelder fordelingen av deres seks felles barn Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I nye rettsdokumenter nettstedet TMZ har fått tilgang til, kommer det frem at Brad Pitt ikke skal ha betalt barnebidrag av betydning siden bruddet i september 2016.

Jolie mener at eksmannen ikke har fulgt avtalen de skal ha kommet frem til, og vil derfor gå rettens vei for å få etterbetalt barnebidrag fra eksen.

Overfor TMZ hevder imidlertid kilder at «Fight Club»-stjernen faktisk skal ha betalt mer til ekskona enn hva de egentlig avtalte etter bruddet.

Det skal være snakk om flere millioner kroner.

Ifølge US Weekly sier Brad Pitt at han lånte bort 8 million dollar til Angelina Jolie, og betalte 1.3 million dollar i barnebidrag.

Saken fortsetter nedenfor.

KJEMPER OM OMSORGEN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen. Her er det tidligere paret avbildet sammen med flere av barna. Foto: NTB Scanpix
KJEMPER OM OMSORGEN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen. Her er det tidligere paret avbildet sammen med flere av barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er perfeksjonist

Nettopp på grunn av uenigheter mellom det tidligere stjerneparet, ser det ut til at det fremdeles kan ta lang tid før skilsmissen er endelig.

Angelina Jolie skal imidlertid ha gått et ekstra steg i prosessen. Ifølge Radar Online skal filmstjernen ha hyret inn privatetterforskere for å overvåke ektemannen mens hun er i London for å spille inn «Maleficent 2».

- Det er nesten to år siden Angelina leverte skilsmissepapirene og hun nekter fremdeles å gi seg. Brad er kjent for å ha en avslappet personlighet, og Angelina er det helt motsatte - en perfeksjonist, sier en kilde til nettstedet.

Det er nettopp derfor hun skal ha hyret inn privatetterforskere - for å ha kontroll.

- Hun har flere etterforskere som sporer alle Brads bevegelser, og de rapporterer tilbake til Angelina hver eneste dag når det gjelder samtalene og planene hans, sier kilden videre.

Saken fortsetter nedenfor.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

I fare for å miste hovedomsorgen

I juni kom det frem at Angelina Jolie sto i fare for å miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lot Brad tilbringe mer tid sammen med dem.

I rettspapirer nettstedet The Blast fikk tilgang på ble det kjent at det retten mente at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren sin.

Dommeren ba blant annet Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skulle bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling etter en hendelse om bord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen ble renvasket.

Retten laget derfor en plan over hvor mye de seks barna skulle se sin far i løpet av sommeren, og Jolie ble også nektet å overvåke tekstmeldinger som blir sendt mellom barna og Brad.

Åpen om alkoholforbruk

Brad Pitt og Angelina Jolie var et av Hollywoods mest profilerte par. De møtte hverandre i 2005 under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og forlovet seg i 2012.

To år senere ga de hverandre sitt ja i et svært privat bryllup, som fant sted i et lite kapell i vinslottet Chateau Miraval i Sør-Frankrike.

Etter sjokkbruddet har de begge lettet på sløret om den tøffe tiden. Brad på sin side har åpnet seg om sitt alkoholforbruk, og innrømmet at drikkingen ble et stort problem for ham.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han i et intervju med GQ Style.

Han har også uttalt at barna er det aller viktigste i livet hans.

- Barn er alt. Barna er livet mitt. De tar alt fokus, som de alltid burde, uttalte han til nyhetsbyrået AP.

LES OGSÅ: Brudd for Kourtney Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer