Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hyret inn privatetterforsker for å spore eksmannen

Filmstjernen har gått et ekstra steg for å få skilsmissen med Brad Pitt i boks.

DRAMATIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie klarer fremdeles ikke å komme til enighet rundt detaljene i skilsmissen. Foto: NTB scanpix
DRAMATIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie klarer fremdeles ikke å komme til enighet rundt detaljene i skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er snart to år siden filmstjerneparet Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) annonserte at de skulle skilles, vil dramatikken ingen ende ta.

De to stjernene er nemlig fremdeles i skilsmisseforhandlinger, der de blant annet prøver å komme til en enighet når det gjelder fordelingen av deres seks felles barn Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I nye rettsdokumenter nettstedet TMZ har fått tilgang til, kommer det frem at Brad Pitt ikke skal ha betalt barnebidrag av betydning siden bruddet i september 2016.

Jolie mener at eksmannen ikke har fulgt avtalen de skal ha kommet frem til, og vil derfor gå rettens vei for å få etterbetalt barnebidrag fra eksen.

Overfor TMZ hevder imidlertid kilder at «Fight Club»-stjernen faktisk skal ha betalt mer til ekskona enn hva de egentlig avtalte etter bruddet.

Det skal være snakk om flere millioner kroner.

Ifølge US Weekly sier Brad Pitt at han lånte bort 8 million dollar til Angelina Jolie, og betalte 1.3 million dollar i barnebidrag.

Saken fortsetter nedenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer