Hylskrek da hun ble gravid

- Jeg var overbevist om at det ikke kunne være mye igjen av det barnet, sier Gørild Mauseth.

STORTRIVES I MAMMAROLLEN: Gørild Mauseth sier til VG at hun lenge var usikker på om hun skulle bli mor, men at hun nå stortrives i mammarollen. Foto: SCANPIX
STORTRIVES I MAMMAROLLEN: Gørild Mauseth sier til VG at hun lenge var usikker på om hun skulle bli mor, men at hun nå stortrives i mammarollen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Gørild Mauseth (39) nyter for tiden livet i Oslo sammen med sin italienske ektemann Tomaso de Amato (56) og deres sønn Baltazar (3 1/2) mens hun forbereder seg på å spille i stykket «Anna Karenina» med Riksteateret.

Men til VG sier Mauset at hun reagerte på dramatisk vis da hun for fire år siden skjønte at hun var gravid i tredje måned.

- Jeg hylskrek og var overbevist om at det ikke kunne være mye igjen av det barnet, sier Gørild til avisen.

I dag stortrives hun i mammarollen.

– Kjærligheten til Baltazar er lett å beskrive. Den kommer man ikke forbi. Jeg føler jeg får kjærlighetserklæringer, bare han ser på meg.

Før hun døde, ga også skuespilleren Wenche Foss tips til Gørild for hvordan hun skulle ta vare på forholdet  til ektemannen.

- Om livet sa Wenche at jeg måtte leve det hver dag og være glad. Om erotikken sa hun at den ikke bare sitter i kroppen, men også i hodet, sier Mauseth til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christina Ricci fant kjærligheten med «Pan Am»-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer