Hyllet sin avdøde kjæreste i tårevåt tale

- Han vil for alltid være i hjertene våre, sa en gråtkvalt Lea Michele.

RØRENDE TALE: Søndag vant Lea Michele pris under Teen Choice Award og i talen snakket hun om sin avdøde kjæreste for første gang.  Foto: All Over Press
RØRENDE TALE: Søndag vant Lea Michele pris under Teen Choice Award og i talen snakket hun om sin avdøde kjæreste for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDESPESIAL I BUNNEN AV SAKEN:

SEOGHØR.NO: I sin aller første offentlige opptreden etter kjærestens tragiske bortgang 13. juli, takket Lea Michele (26) fansen for all kjærlighet og støtte under Teen Choice Awards søndag.

Michele vant pris for rollen som Rachel Berry i TV-serien «Glee», og i en rørende takketale dedikerte hun tårevått prisen til Cory Monteith, som døde av en giftig overdose av heroin og alkohol, sist måned.
 
- Jeg lover at ved hjelp av kjærligheten deres, så skal vi klare å komme oss gjennom dette sammen. Cory var helt spesiell for meg, og også for verden. Vi er veldig heldige som fikk være vitne til hans fantastiske talent, hans flotte smil og hans vakre hjerte.

- Uavhengig om du kjente han personlig eller bare som karakteren Finn Hudson, så nådde Cory ut og ble en del av alles hjerter, og der vil han være for alltid, sa Michele mens tårene trillet, ifølge People.com.

Kort tid før 26-åringen entret scenen, mottok «Glee»-kollegaene hennes prisen for beste komishow, og også Amber Riley (27) hyllet Monteith.

- Cory var som en bror for oss. Han var alltid klar til å signere autografer eller stille opp på et bilde med fans, og han elsker dere alle sammen, sa hun til publikum.

Se stjernene ankomme Teen Choice Awards i videoen under! LES OGSÅ: Lea Michele takket for støtten etter dødsfallet Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer