Luke Perry og Sophie Perry:

Hyllet sin avdøde far på farsdagen

- Jeg savner deg så inderlig.

DØD: I anledning farsdagen har Luke Perrys datter, Sophie Perry delt en rørende hyllest til faren på Instagram. Foto: NTB Scanpix
DØD: I anledning farsdagen har Luke Perrys datter, Sophie Perry delt en rørende hyllest til faren på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars kom den tragiske beskjeden om at TV-stjernen Luke Perry hadde gått bort 52 år gammel. Den berømte skuespilleren, kjent fra blant annet 90-tallsserien «Beverly Hills 90210», døde etter å ha fått et massivt hjerneslag.

De siste årene var skuespilleren aktuell med ungdomsserien «Riverdale». Han etterlot seg sønnen Jack (22) og datteren Sophie (19), foruten sin forlovede Wendy Madison (44).

Dødsfallet fikk stor oppmerksomhet i medier verden over, og kort tid etter at dødsfallet ble kjent strømmet det inn med hilsener og kondolanser i sosiale medier fra venner og kolleger av Perry.

I forbindelse med farsdagen som ble markert i en rekke land søndag 16. juni, delte Perrys datter Sophie et innlegg på Instagram hvor hun hyllet faren og skrev at hun savner sin far «inderlig mye».

- Det er farsdag, og jeg savner og elsker deg inderlig, pappa, åpnet hun det hjerteskjærende innlegget med.

Første fødselsdag uten faren

Et av bildene 19-åringen har delt, viser den avdøde «Riverdale»-stjernen sammen med de to barna sine, Jack og Sophie. Perry holder en arm rundt hver av dem, mens de alle tre smiler til kameraet.

Sophie har også lagt ut en bildeserie bestående av andre bilder av seg selv og storebroren Jack, blant annet fra da de var barn.

Sophie skriver videre at dagen er spesiell også av andre årsaker. Hun benyttet nemlig også anledningen til å gratulere sin tre år eldre storebror, Jack med fødselsdagen - som feiret år for første gang etter at den berømte faren gikk bort.

- Til mentoren som lærte meg å være tøff. Til gutten jeg pleide å slåss mot på trampolinen. Til mannen som er alt jeg ønsket å være. Gratulerer med dagen, vakre gutt, skrev hun videre i innlegget på Instagram.

Han fylte 22 år 15. juni, og Sophie skriver også at hun gjerne skulle ha tilbrakt dagen med sin kjære storebror, men at hun var forhindret fra å delta da hun for tiden befinner seg i Malawi i Afrika.

- Jeg skulle ønske jeg kunne være med deg nå mer enn noensinne. Men jeg kommer snart og vil få se alle dine drømmer gå i oppfyllelse. Men pass på, jeg har øvd på min «Canadian Destroyer» (et brytegrep, journ. anm.) avslutter hun innlegget med.

LUKE PERRY: Da Perry fikk slag, ringte en uidentifisert kvinne til nødetatene i Los Angeles. Nå er lydloggen offentliggjort. Lyd: Los Angeles County. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer

Rakk hjem i tide

Luke Perrys eldste sønn er nemlig profesjonell bryter, og går under navnet «Jungle Boy». Rett etter dødsfallet gikk også han ut og hyllet faren i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Bildet han la ut sammen med teksten, er fra en brytekamp der faren står i bakgrunnen og heier på sønnen. De hadde med andre ord et nært bånd, og støttet hverandres interesser.

1966 - 2019: Luke Perry døde 4. mars. Han ble 52 år gammel. Nå blir han hyllet av datteren. Foto: NTB scanpix
1966 - 2019: Luke Perry døde 4. mars. Han ble 52 år gammel. Nå blir han hyllet av datteren. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Han var mye for mange av dere. For meg var han alltid bare pappa», åpnet 21-åringen sitt Instagram-innlegg med.

Et par dager etter farens dødsfall, tok også Sophie til Instagram hvor hun takket for den overveldende støtten etter det tragiske dødsfallet.

- Det har skjedd mye denne uken for meg. Alt skjer så fort. Jeg kom tilbake fra Malawi akkurat i tide for å være her hos familien min, og de siste 24 timene har jeg fått en overveldende mengde kjærlighet og støtte, skrev datteren den gang.

Døde etter massivt hjerneslag

Det var i starten av mars i år at det ble kjent at Luke Perry hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha fått et hjerneslag.

Tilstanden hans var lenge ukjent, og legene forsøkte iherdig å holde ham i live - uten hell. I mars skrev TMZ at Perrys dødsårsak var klar, og rettsmedisinerne konkluderte med at dødsårsaken var «massivt hjerneslag».

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Slik ble han en superstjerne. Foto: Fox Vis mer

Ifølge nettstedets dokumenter, kom det også fram at skuespilleren var gravlagt og at det skal ha skjedd raskt etter dødsfallet. Den avdøde 52-åringen har eid en gård i Tennessee siden 1995, og det er altså her, i den amerikanske deltstaten, at Perry ble stedt til hvile i en privat seremoni i mars.

Perry var omgitt av familien da han døde. Hans ekskone Minne Sharp skal også ha vært til stede.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de endelig forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer