Scott Disick og Kourtney Kardashian:

Hyllet på bursdagen - men ikke av eksen

Reality-stjernen ble derimot hedret av sin over 15 år yngre kjæreste.

HYLLES: En rekke medlemmer av Kardashian/Jenner-klanen hyllet Scott Disick da han fylte 36 år i helgen. Det gjorde ikke eksen hans, Kourtney Kardashian (t.h.). Foto: Mediapunch/REX/ NTB scanpix
HYLLES: En rekke medlemmer av Kardashian/Jenner-klanen hyllet Scott Disick da han fylte 36 år i helgen. Det gjorde ikke eksen hans, Kourtney Kardashian (t.h.). Foto: Mediapunch/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-klanen er kjent for å ikke spare på en eneste krone når de arrangerer fester, om det så er julefeiring, bursdag eller bryllup. Men da Scott Disick fylte 36 år søndag, så det ut til at feiringen gikk langt roligere for seg enn vanlig.

I motsetning til hvordan vi er vant til å se familien feire, uteble de overdådige dekorasjonene, og familien som vanligvis både gir og får rådyre gaver, valgte tilsynelatende å holde en mye lavere profil denne gangen.

Tross en noe annerledes feiring enn tidligere, er Scotts bursdag veldokumentert i sosiale medier på en rekke familiemedlemmers Instagram-historier.

I tillegg har både Khloé Kardashian (34), Kim Kardashian (38) og Kris Jenner (63) delt flere bilder og noen velvalgte ord på sine Instagram-profiler.

- Gratulerer med dagen, Scott. Du er den mest fantastiske pappaen Mason, Penelope og Reign kunne fått, og jeg takker gud hver eneste dag for at du er en del av familien vår. Jeg elsker deg så mye, skriver Kris Jenner sammen med flere bilder av sin tidligere svigersønn.

KARDASHIAN: Dette skjedde da Khloé Kardashian skulle male med sin tidligere svoger, Scott Disick. Video: TV2 Sumo. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

Opp- og nedturer

Khloé har i anledning 36-åringens bursdag delt flere bilder av seg selv og Scott opp gjennom årene.

- Gratulerer med dagen til broren min. Jeg er så takknemlig for å ha fått en så fantastisk person som deg inn i familien. Vi har kommet langt, du og jeg, skriver hun, og fortsetter:

- Jeg er så takknemlig for den personen du er blitt, og jeg er takknemlig for alle opp- og nedturer vi har vært gjennom sammen, for vi er virkelig tettere en noensinne. Jeg er stolt over å kunne kalle deg broren min, men også min beste venn. Ha den beste bursdagen lord. For ALLTID lord og lady, skriver Khloé Kardashian.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Kim Kardashian har på sin side delt to gamle bilder av Scott sammen med lillesøsteren Kylie Jenner (21) fra 2008.

- Fant disse perlene fra 2008. Scott, jeg har kjent deg i nesten 15 år, og vi har alle opplevd så mye sammen og har de beste minnene. Du er som en bror for meg. Jeg har sett deg vokse opp og bli den beste pappa og venn. Så glad for at du er i livene våre. Jeg elsker deg, gratulerer med dagen, skriver hun til bildene.

Bilder fra feiringen

Scotts ekskjæreste, Kourtney Kardashian (40), som han har barna Mason, Penelope og Reign med, har på sin side ikke viet et innlegg til eksen. Hun har riktignok delt blinkskudd fra feiringen på sin Instagram-story, noe også Kylie Jenner har gjort.

At det var god stemning under feiringen er det ingen tvil om. Det har nemlig Scotts unge kjæreste, Sofia Richie (20), dokumentert på sin Instagram-profil.

- Den beste kvelden hvor vi feiret deg, en fantastisk sjel. Vi alle elsker deg veldig mye, skriver hun.

Men det skal sies at det er bildene hun har delt som har fått mest oppmerksomhet. Sofia har delt tre bilder fra søndagen, og på det siste er hun avbildet sammen med Scott, Kylie - og ikke minst Kourtney.

Familieferie

Hun og Kourtney skal tidligere ha hatt et anspent forhold til hverandre, spesielt etter at Sofia og Scott ble et par. Den siste tiden har det imidlertid sett ut til at de har lagt det hele bak seg og kan tilbringe tid sammen som familie.

Kourtney skal ifølge flere kilder også ha innsett at eksen er svært lykkelig med sin nye flamme.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Selv om 40-åringen skal ha reagert kraftig på forholdet da Scott og Sofia først kunngjorde sin kjærlighet for hverandre, skal stridsøksen for lengst ha blitt begravd. Det beviste de blant annet da de alle dro på ferie sammen i desember.

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sa en kilde nær familien til US Magazine.

Selv delte Scott et bilde fra turen, med eksen på sin venstre side og kjæresten på høyre.

- Hva mer kan en fyr be om? skrev han spøkefullt på Instagram.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

LES OGSÅ: - Hadde het kveld med gift forbryter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer