Hyllet Märtha på catwalken

Ari Behn kuppet Moods Of Norways moteshow med englevinger.

Se video fra Aris englestunt og Moods-visningen i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Mandag kveld startet vinterens Oslo Fashion Week, og det var som vanlig knyttet stor spenning til Moods Of Norway-guttas moteshow. Og den suksessrike designertrioen sparte selvsagt ikke på kruttet i Gamle Logen i Oslo.

Ari Behn (40), som jo er gift med Engleskole-gründer og festivalaktuelle prinsesse Märtha Louise (41), åpnet showet ved å entre scenen forkledd med en glitrende maske - og englevinger lånt fra Nationaltheatret. Vingene, som var en hyllest til hans kone, skapte stor jubel blant de 800 gjestene.

- Märtha er ikke her i dag, men alltid med meg i hjertet. Tro på engler alle sammen, oppfordret forfatteren i et intervju med MinMote før showet.


Det samme deklamerte han fra scenen, i tillegg til en tale om kjærlighet og sin egen klassereise fra Moss til Slottet. Behns åpningstale var altså i tråd med kolleksjonens tema, Fiddlers & Waltzers, som dreier seg om oppadstigende sosial mobilitet.

Seoghør.no møtte «Ari & Per»-makker og fotograf Per Heimly (40) på den rosa løperen før Behns englestunt. Da gledet han seg til showet, og hintet samtidig om kameratens opptreden.

- Det blir noen overraskelser som jeg gleder meg til. Som jeg vet om. Som er hemmelige, sa Heimly med et lurt smil bak solbrillene.


Simen Staalnacke, en av Moods Of Norway-grunnleggerne, var mer hemmelighetsfull - men lovet, med rette viste det seg, en uventet opplevelse.

- Det er vår minste visning noensinne, med 800 av våre nærmeste venner. Men det er også vår mest kompliserte visning. Dere blir veldig overrasket, fortalte han til Seoghør.no.


Under det spektakulære catwalkshowet, som ble holdt i Gamle Logens lysekroneglitrende festsal, fremførte også et ensemble fra Sølvguttene en sang. Motevisningen ble brutt opp av virkningsfulle videoanimasjoner og lyseffekter som spilte over de flotte veggene i lokalet.

LES OGSÅ: Overnattet hos eksen