Ashlee Simpson:

Hyllet mannen med nakenbilde

- En legende!

SPESIELL HYLLEST: Da Evan Ross fylte år denne uka, valgte kona Ashlee Simpson å dele et nakenbilde av ham. Her i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB
SPESIELL HYLLEST: Da Evan Ross fylte år denne uka, valgte kona Ashlee Simpson å dele et nakenbilde av ham. Her i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden er det sju år siden stjerneparet Ashlee Simpson (36) og Evan Olav Ross (33) ga hverandre sitt «ja» i Greenwich i Connecticut.

Paret har siden fått barna Jagger Snow (6) og Ziggy Blue (9 md) sammen. Simpson har også sønnen Bronx Mowgli (12) med eksmannen, Fall Out Boy-bassisten Pete Wentz (42).

Ekteparet holder som regel en lav profil rundt privatlivet sitt, men inviterer nå og da fansen inn gjennom intervjuer og bilder i sosiale medier.

I forbindelse med at Ross hadde bursdag tidligere denne uka, er det nettopp et bilde fra ekskona som nå går viralt. I tillegg til et bilde sammen med ektemannen i svart-hvitt, har hun nemlig delt et nakenbilde av ham fra dusjen.

«Ditt vesen er virkelig smittsomt, og jeg er så heldig som får tilbringe hverdagen med deg», skriver 36-åringen.

- En legende

I kommentarfeltet har det naturligvis rent inn med gratulasjoner til norsk-amerikaneren, men fansen legger ikke skjul på at de er begeistret over bildet av ham i dusjen. Det er nemlig bare et håndkle som dekker skuespillerens edle deler.

«Du er en legende for dette», skriver Larsa Pippen (47).

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Også Ross' halvsøster, «Black-ish»-stjerna Tracee Ellis Ross (48), har lagt igjen en kommentar. «Dusjbildet», skriver hun - i tillegg til to emojier som ler så tårene spruter.

En rekke fans innrømmer på sin side at de har forsøkt å zoome inn på det aktuelle bildet.

«Haha, takk for at du deler Ash», skriver en annen.

Ross har også reagert på konas innlegg, og skriver at han elsker henne. Han har også lagt igjen en emoji.

Privatliv

Som nevnt verner vanligvis paret godt om detaljer i privatlivet sitt, noe de også gjorde i forbindelse med byllupet for sju år siden. Temaet for bryllupet var bohemsk, og det var moren til Evan, Diana Ross (77), som var vertinne for parets bryllup.

I motsetning til sønnen og svigerdattera har hun tidligere lettet på sløret om den store begivenheten.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for andre gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Bryllupet ble perfekt. Vi var omringet av en vakker regnbue, nær familie og venner, fantastisk musikk, flotte taler fra omsorgsfulle venner, og ekstatiske barn som danset igjennom natten, fortalte hun om parets bryllupsdag til Yahoo!.

I et større intervju med W Magazine har Simpson tidligere forklart at hun de siste åra har foretrukket å leve en mer skjermet tilværelse, med fokus på familien.

Evan Olav Ross er sønn av nevnte Diana Ross og den norske fjellklatreren og forretningsmannen Arne Næss jr., som omkom i forbindelse med en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004.

LES OGSÅ: - Hvorfor måtte det være han?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer