Ashlee Simpson:

Hyllet mannen med nakenbilde

- En legende!

SPESIELL HYLLEST: Da Evan Ross fylte år denne uka, valgte kona Ashlee Simpson å dele et nakenbilde av ham. Her i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB
SPESIELL HYLLEST: Da Evan Ross fylte år denne uka, valgte kona Ashlee Simpson å dele et nakenbilde av ham. Her i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden er det sju år siden stjerneparet Ashlee Simpson (36) og Evan Olav Ross (33) ga hverandre sitt «ja» i Greenwich i Connecticut.

Paret har siden fått barna Jagger Snow (6) og Ziggy Blue (9 md) sammen. Simpson har også sønnen Bronx Mowgli (12) med eksmannen, Fall Out Boy-bassisten Pete Wentz (42).

Ekteparet holder som regel en lav profil rundt privatlivet sitt, men inviterer nå og da fansen inn gjennom intervjuer og bilder i sosiale medier.

I forbindelse med at Ross hadde bursdag tidligere denne uka, er det nettopp et bilde fra ekskona som nå går viralt. I tillegg til et bilde sammen med ektemannen i svart-hvitt, har hun nemlig delt et nakenbilde av ham fra dusjen.

«Ditt vesen er virkelig smittsomt, og jeg er så heldig som får tilbringe hverdagen med deg», skriver 36-åringen.

- En legende

I kommentarfeltet har det naturligvis rent inn med gratulasjoner til norsk-amerikaneren, men fansen legger ikke skjul på at de er begeistret over bildet av ham i dusjen. Det er nemlig bare et håndkle som dekker skuespillerens edle deler.

«Du er en legende for dette», skriver Larsa Pippen (47).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.