«Skal vi danse»:

Hyllet for dansen: - Ble overveldet

Salen reiste seg for Birgit Skarstein under «Skal vi danse». Selv er hun overveldet av responsen.

BEST: Skal vi danse-deltaker Birgit Skarstein og dansepartner Jørgen Raabe fikk toppscore av dommerne. Reporter: Martine Johansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens første «Skal vi danse»-sending er gjennomført, og premieren bød på flere høydepunkter. Det kanskje aller største kom imidlertid helt på slutten, da verdensmester i paralympisk roing, Birgit Skarstein (31) entret parketten.

Det var knyttet stor spenning rundt hvordan hun og dansepartner Phillip Raabe skulle løse utfordringen ved å sitte i rullestol, men duoen skuffet ikke.

Den grasiøse valsen endte i et løft som fikk salen til å bryte ut i applaus, og da dansen var over var det knapt en tørr øyekrok å se. Dommerne lot seg også begeistre stort, og belønnet Skarstein med kveldens høyeste poengsum.

- Overveldet

Etter dansen kunne Skarstein fortelle at hun knapt husket noe fra framførelsen.

- Vi har jobbet veldig hardt for å danse bra, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli tatt imot. Da vi var ferdige og publikum reiste seg, var jeg så satt ut at jeg ikke klarte å si noe da jeg fikk mikrofonen, sa hun til Se og Hør etter sendingen.

- Jeg var helt stum, og ble overveldet av en varme som kom fra salen. Det var helt elektrisk, og utrolig kult!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer