Kaley Cuoco:

Hyllet ektemannen - fikk svar fra eksen

Stjernens hyllest fikk folk, nærmere bestemt ekskjæresten, til å reagere.

FORT GJORT: Kaley Cuoco hyllet ektemannen i et uskyldig Instagram-innlegg. Da kunne ikke eksen Johnny Galecki (t.v.) dy seg. Her er de to sammen i 2015. Foto: John Shearer/ INVISION/ TT/ NTB
FORT GJORT: Kaley Cuoco hyllet ektemannen i et uskyldig Instagram-innlegg. Da kunne ikke eksen Johnny Galecki (t.v.) dy seg. Her er de to sammen i 2015. Foto: John Shearer/ INVISION/ TT/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et gjennomsnittlig menneske har gjerne flere partnere gjennom livet, og spesielt i Hollywood har partnere en tendens til å komme og gå som tidevann.

Skuespiller Kaley Cuoco (35) har selv lagt bak seg flere kortere forhold og forlovelser. Etter at hun slo gjennom med rollen som Penny i den populære serien «The Big Bang Theory», ble hun raskt blant Hollywoods mest ettertraktede kvinner.

Serien gjorde dessuten Cuoco til en av verdens best betalte kvinnelige skuespillere, ifølge Forbes. I tillegg til penger fikk hun også gevinst i form av kjærlighet, da hun i seriens første sesonger datet kollega Johnny Galecki (45) - som spiller rollen som Leonard.

Etter to år brøt de imidlertid forholdet, men skal ha beholdt et nært vennskap siden. I ettertid har Cuoco hatt flere forsøk på kjærligheten. Hun har blant annet giftet seg - to ganger.

I dag er hun tilsynelatende lykkelig gift med milliardærarvingen Karl Cook (30), som hun flere ganger har rost opp i skyene. Hennes seneste hyllest til ektemannen virker imidlertid ikke helt gjennomtenkt.

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Fikk svar fra eksen

Nylig var det nemlig fem år siden Cuoco og Cook ble et par, noe førstnevnte blant annet markerte med et romantisk innlegg på Instagram.

Til et bilde av seg selv og ektemannen som kysser med munnbind på, skriver hun følgende:

«Gratulerer med fem år til det rareste mennesket jeg kjenner. Jeg husker ikke et øyeblikk fra før du kom inn i livet mitt ... for et kjedelig liv det må ha vært! Elsker deg», skriver hun.

Det hele var nok ment som en romantisk gest, men noen har tenkt lenger enn som så. Ekskjæreste og tidligere kollega Johnny Galecki bestemte seg nemlig for å ha det litt morsomt med Cuoco.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Um», har han skrevet kort under innlegget, ifølge Fox News.

Dette var trolig et humoristisk forsøk på å fremstå som fornærmet, ettersom Cuoco indikerer at hun har glemt fortiden - samtidig som hun kaller den «kjedelig». Eller med andre, humoristisk velvalgte ord: At hun har glemt det dørgende kjedelige forholdet med Galecki.

35-åringen har på sin side svart ekskjæresten med et kort «lol», og har tydeligvis også sett humoren i det hele.

GODE VENNER: Kaley Cuoco og ekskjæresten Johnny Galecki har bevart vennskapet etter bruddet. Her avbildet i 2017. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/ AFP/ NTB
GODE VENNER: Kaley Cuoco og ekskjæresten Johnny Galecki har bevart vennskapet etter bruddet. Her avbildet i 2017. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

Flyttet endelig sammen

Det er altså fem år siden «The Flight Attendant»-stjernen møtte sin nåværende ektemann, og to år siden de ga hverandre sine «ja». Forholdet har likevel skapt overskrifter, da Cuoco og ektemannen nemlig ikke har bodd sammen - før i fjor.

Det var under et intervju med Access Hollywood i fjor vår at 35-åringen kunne røpe at hun omsider skulle bo under samme tak som ektemannen. De har bygget et nytt hus, og Cuoco var på tidspunktet i ekstase over det nye hjemmet.

Hun har tidligere vært åpen om reaksjonene hun fikk etter at folk fant ut at hun ikke bodde med ektemannen.

- Jeg skapte overskrifter da jeg sa at vi ikke bor sammen ennå. Folk gikk av skaftet. De kunne ikke tro det, avslørte hun da hun gjestet talkshowet «The View» i november 2019, ifølge People.

Det var i august samme år hun avslørte den oppsiktsvekkende detaljen. Det gjorde hun i et intervju med E! News.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun blant annet.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter sjokk-intervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer