TIDENES BURSDAGSKORT: Zahid Ali sendte dette bursdagskortet gjennom TV-ruta forrige lørdag. Foto: Skjermdump, TV 2
TIDENES BURSDAGSKORT: Zahid Ali sendte dette bursdagskortet gjennom TV-ruta forrige lørdag. Foto: Skjermdump, TV 2Vis mer

Hyllet ekskjæresten på direkten

Komikeren og eks-kjæresten har beholdt det gode vennskapet for sønnenes skyld.

SEOGHØR.NO: Forrige lørdag var det mange som sperret opp øynene da komiker Zahid Ali (38) plutselig viste frem en hvit lapp i TV-ruta hvor det stod «Gratulerer med dagen Therese».

Den hyggelige gesten var rettet til Therese Solberg (35), som er mor til deres felles sønn Elliot (5).

- Det startet med at hele salen sang bursdagssangen min, og i pausen da jeg skrudde på telefonen fikk jeg helt sjokk. Det var så mange som hadde sendt meg melding, sier Therese til Se og Hør.

EKSDAMA: Zahid Ali har sønnen Elliot Solberg-Ali (5) med ekskjæresten Therese Solberg. Her fra da de to var på kinopremiere i 2009.  Foto: Stella Pictures
EKSDAMA: Zahid Ali har sønnen Elliot Solberg-Ali (5) med ekskjæresten Therese Solberg. Her fra da de to var på kinopremiere i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nært vennskap

Zahid og Therese gikk fra hverandre i 2012. Da hadde de vært kjærester, med noen pauser i nesten ni år, men de beholdt det gode vennskapet.

– Siden det er barn med i bildet, mener vi det er viktig å ha omgås, og å ha god kontakt, sier han til Seoghør.no.

Zahid Ali bekreftet bruddet overfor Seoghør.no vinteren for to år siden, og påpekte også da at vennskapet mellom de to var viktig:

- Jeg kan bekrefte at opplysningene du har stemmer. Jeg er singel, men jeg og Therese er fortsatt gode venner. Utover dette ønsker jeg ikke å si noe mer.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett stjernene før!