Channing Tatum og Jenna Dewan:

Hyllet eksen på morsdagen

Halvannen måned etter bruddet er stjerneduoen fremdeles gode venner.

GODT FORHOLD: Selv om det er slutt mellom skuespiller-kollegaene Channing Tatum og Jenna Dewan er det ingen vonde følelser mellom dem. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Selv om det er slutt mellom skuespiller-kollegaene Channing Tatum og Jenna Dewan er det ingen vonde følelser mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist måned kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (38) og kona Jenna Dewan (37) med nyheten om at de skal skilles.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

I en melding på Instagram hevdet stjerneparet at de skilles som to bestevenner som fremdeles elsker hverandre.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev de blant annet.

- Jeg elsker dere

Og seks uker etter at bruddet ble kjent virker det fremdeles som om eksene har et godt forhold seg i mellom.

Søndag delte nemlig Channing en videosnutt på sin Instagram-story hvor han blant annet ønsker Jenna en fin morsdag.

(Mens vi i Norge feirer morsdagen andre søndagen i februar, så er den amerikanske morsdagen lagt til andre søndagen i mai).

Her gratulerer Channing Jenna, sin mor og alle andre mødre med morsdagen. Foto: Screenshot Instagram/Channing Tatum
Her gratulerer Channing Jenna, sin mor og alle andre mødre med morsdagen. Foto: Screenshot Instagram/Channing Tatum Vis mer

- Gratulerer med morsdagen alle sammen, sier han først i klippet som ser ut til å ha blitt filmet i ørkenen et sted.

- Jenna, gratulerer med morsdagen, baby! Mamma, gratulerer med morsdagen. Jeg håper dere nyter denne vakre solnedgangen. Jeg elsker dere, smiler han til kamera.

Paret møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere.

Godt forhold

Til tross for at de nå har valgt å gå hver til sitt har de altså beholdt vennskapet og samarbeider tett om oppdragelsen til vesle Everly.

- Evie tilbragte morsdags-helgen med Jenna, mens Channing var ute og reiste, forteller en kilde nær paret til People.com.

Ifølge nettstedet skal «Magic Mike»-stjernen først ha tatt bruddet hardt, men nå skal ting derimot være bedre.

- Han har blitt mer vant med separasjonen nå og prøver å holde seg opptatt med venner og jobb, fortsetter kilden, og legger til:

- Han og Jenna er helt enige når ting gjelder datteren deres, og de er hele tiden i kontakt angående henne. Forholdet deres fortsetter å være veldig vennskapelig.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren Everly i Los Angeles i april. I slutten av måneden fyller hun fem år. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Jenna på tur med datteren Everly i Los Angeles i april. I slutten av måneden fyller hun fem år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Channing har tidligere avslørt at alt gikk galt da han skulle fri til Jenna i 2009.

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet 38-åringen i fjor høst opp om hvordan frieriet gikk for seg.

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt imot med latter, snarere tvert imot. Tatum fortalte i intervjuet at Dewan knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt, fortalte Tatum.

LES OGSÅ: Nå svarer Kylies livvakt på farskapsryktene