Britney Spears:

Hyllet eksen - fikk svar

Justin Timberlakes reaksjon får fansen til å juble.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg vet at vi hadde et av verdens største brudd for 20 år siden, men mannen er et geni», skriver Britney Spears (38) om ekskjæresten Justin Timberlake (39) på Instagram, der hun danser til hitlåten hans «Filthy».

De to stjernene var et av Hollywoods heteste par på starten av 2000-tallet. Lykken brast imidlertid få år etter, og i 2002 gikk de hver til sitt etter tre år sammen.

Som Spears selv skriver var bruddet deres nærmest ikonisk, og fansen jubler derfor over å se at eksene nå «gjenforenes», i alle fall rent digitalt.

Reaksjon fra eksen

I kommentarfeltet under Instagram-videoen, der 38-åringen altså danser til eksens låt, har Timberlake nemlig lagt igjen en kort kommentar.

Til tross for at det ikke er mye han sier, har en rekke medier bitt seg merke i «Cry Me a River»-stjernens kommentar, blant andre People, Daily Star og Just Jared.

Han har nemlig reagert med fire emojier, en som gråter av latter og tre hender som ifølge Emojipedia feirer suksess eller en gledelig hendelse. Og stjernens respons har akkurat ikke gått ubemerket hen.

KOMMENTAR: Justin Timberlake er blant de mange som har sett Britney Spears' nye video på Instagram, der hun danser til en av låtene hans. Foto: Skjermdump fra Instagram
KOMMENTAR: Justin Timberlake er blant de mange som har sett Britney Spears' nye video på Instagram, der hun danser til en av låtene hans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Justin Timberlakes kommentar har i skrivende stund fått over 16 000 likerklikk og skapt mye engasjement - i likhet med selve videoen som Spears har delt. Videoen har nesten fått to millioner visninger til nå, og over 17 000 har delt en kommentar.

Låt om bruddet

Som nevnt var Britney Spears og Justin Timberlake et par i tre år, før de i 2002 valgte å gå fra hverandre.

Etter bruddet skrev Timberlake en av sine største hiter, «Cry Me a River». Naturlig nok ble det spekulert på om låten handlet om bruddet, noe artisten bekreftet i selvbiografien «Hindsight» i 2018.

«Jeg har blitt hånet. Jeg har blitt forbanna. Følelsene jeg hadde var så sterke at jeg måtte skrive det. Jeg oversatte følelsene mine til en form der folk kunne lytte og fårhåpentligvis forholde seg til det. Folk hørte meg, og forsto det, for vi har alle vært der», skrev Timberlake i selvbiografien, ifølge Billboard.

STJERNEPAR: Justin Timberlake og Britney Spears var et av Hollywoods heteste par. Så tok lykken brått slutt etter tre år. Her er duoen avbildet 2002. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Justin Timberlake og Britney Spears var et av Hollywoods heteste par. Så tok lykken brått slutt etter tre år. Her er duoen avbildet 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvorfor forholdet tok slutt er det ingen som vet, men ifølge nettstedet sa Timberlake året etter bruddet at han hadde lovet Spears å ikke fortelle noen hva som skjedde.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Utroskapsrykter

Det har han heller ikke gjort, men ryktene skal ha det til at Spears var utro med koreografen Wade Robson (37). Og selv om Timberlake ikke spesifikt sa at ekskjæresten hadde vært utro mot ham, fortalte han i et intervju med Rolling Stone i 2003 at han hadde opplevd utroskap tre ganger i løpet av livet.

Flere koblet da uttalelsene til musikkvideoen til «Cry Me a River», der en kvinne som liknet utvilsomt mye på Spears hadde et sidesprang.

SUKSESS: Justin Timberlake vant en MTV-Award for beste musikkvideo for «Cry Me a River» i 2003. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Justin Timberlake vant en MTV-Award for beste musikkvideo for «Cry Me a River» i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoen skapte mye kontrovers, og Spears fortalte senere at Timberlake ringte henne for å si at det kom en video, noe hun sa at var greit. Hun hadde derimot ikke sett videoen, og angret i ettertid.

- Jeg sa: «Hvorfor gjorde du dette?», og han svarte at: «Vel, jeg fikk en kontroversiell video». (...) Jeg synes det ser ut som et desperat forsøk personlig, men det var en bra måte å selge låten på. Han er smart, sa hun i et intervju med Rolling Stone.

Etter bruddet fant Spears lykken med danseren Kevin Federline (42), som hun fikk sønnene Sean (14) og Jayden (13) med før de skilte seg i 2007. I dag er hun i et forhold med den 26 år gamle PT-en Sam Ashgari.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Timberlake er på sin side gift med skuespiller Jessica Biel (38), og sammen har paret sønnen Silas (5).

LES OGSÅ: Hyller sin avdøde sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer