Hilary Duff:

Hyllet datteren på ettårsdagen

- Du gjorde mamma til en mamma igjen.

BURSDAGSBARN: Hilary Duffs datter fylte ett år denne helgen, og i den anledning delte den stolte moren en rekke bilder på Instagram. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Hilary Duffs datter fylte ett år denne helgen, og i den anledning delte den stolte moren en rekke bilder på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er nå ett år siden «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (32) avslørte at hun og musikerkjæresten Matthew Koma (32) hadde fått sitt første barn sammen.

Denne helgen fylte lille Banks Violet Bair ett år. Disney-stjernen deler stadig bilder av barna sine i sosiale medier, og den stolte moren brukte anledningen til å dele noen søte bilder av bursdagsbarnet.

Fra tidligere har Hilary også sønnen Luca (7), som hun fikk sammen med eksmannen Mike Comrie (39), og skal vi tro bildene er det en svært stolt storebror som bærer rundt på lillesøsteren.

Søt gratulasjon

Innlegget på Instagram er en bildeserie satt til sangen «Isn't She Lovely» av Stevie Wonder, der Disney-stjernen deler en rekke nye og gamle bilder av mor, far, sønnen Luca og bursdagsbarnet.

I innlegget hyller hun datteren.

- Banks. For et år. Du gjorde mamma til en mamma igjen, du gjorde pappa til en pappa (den absolutt beste), du gjorde bror til en bror (den absolutt beste), skriver hun og fortsetter:

- Du er sprudlende, morsom, tøff og spiselig. Vi var så heldige da du for ett år siden på denne dagen meldte din ankomst og gjorde familien vår til den firepakken vi er! Gratulerer med dagen skjønne. Du får hele bursdagskaken i dag.

FAMILIE: Far, mor og datter ser ut til å være svært lykkelig sammen som en liten familie. Foto: Hilary Duff / Instagram
FAMILIE: Far, mor og datter ser ut til å være svært lykkelig sammen som en liten familie. Foto: Hilary Duff / Instagram Vis mer
STOREBROR: Den stolte storebroren ser ut til å passe godt på lillesøsteren. Foto: Hilary Duff / Instagram
STOREBROR: Den stolte storebroren ser ut til å passe godt på lillesøsteren. Foto: Hilary Duff / Instagram Vis mer
FAR OG DATTER: Det er tydelig å se at far og datter har et nært bånd. Foto: Hilary Duff / Instagram
FAR OG DATTER: Det er tydelig å se at far og datter har et nært bånd. Foto: Hilary Duff / Instagram Vis mer
MATMONSTER: Lille Banks ser ut til å nyte tilværelsen. Foto: Hilary Duff / Instagram
MATMONSTER: Lille Banks ser ut til å nyte tilværelsen. Foto: Hilary Duff / Instagram Vis mer

Beskyldt for barnemishandling

Som tidligere nevnt deler Hollywood-stjernen titt og ofte bilder av den skjønne datteren. I sommer delte hun imidlertid et bilde som fikk flere til å sperre opp øynene.

32-åringen ble nemlig beskyldt for barnemishandling etter at hun delte et bilde av Banks på Instagrams historiefunksjon - for å vise frem den nye hårsveisen. Til bildet skrev tobarnsmoren at paret hadde tatt hull i ørene på datteren.

Mange bet seg merke i at paret hadde gjort dette uten datterens samtykke, og kommentarene haglet.

- Jeg bare lurer på hvordan hun har gitt samtykke til at dere kunne ta hull i ørene hennes?, skrev én bruker i kommentarfeltet.

- Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan ta hull i ørene på babyen sin. Å påføre så mye unødvendig smerte for noe som ikke er på grunn av medisinsk nødvendighet, er som barnemishandling i mine øyne.

Fikk god støtte

Tross at 32-åringen fikk mye kritikk for innlegget, er det stort sett en god og støttende tone i kommentarfeltet på stjernens profil.

Tidligere i oktober delte hun nemlig åpenhjertig med sine 13,2 millioner følgere at hun slet med å hjelpe sønnen Luca med skoleoppgaver.

- Allerede i andre klasse er ikke lekser noe tull, skrev og, og fortsatte:

- Jeg sluttet å gå på «ekte» skole i tredje klasse, så jeg sliter. Jeg sitter og her og klør meg i hodet hele tiden, ser på leksene hans og gruer meg allerede til neste år.

Den gang ble hun tatt godt imot i kommentarfeltet, og fikk god støtte fra andre mødre i samme situasjon.

Ble tidlig mor

Sønnen Luca kom til verden da Hilary bare var 24 år gammel. Tidligere har stjernen fortalt at det ikke var lett å bli mor i såpass ung alder.

- Det var litt ensomt i begynnelsen, ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg. Jeg visste alltid at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, fortalte hun i podkasten «The Motherly Podcast», ifølge Eonline.

Videre sa Hollywood-stjernen at hun mistet en del av identiteten sin etter at sønnen kom til verden.

- Til tider ble jeg trist av å tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han (sønnen Luca, journ.anm.) fra meg de første tre månedene. Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, fortsatte «Lizzie McGuire»-stjernen.

Det er ikke bare barnelykken som smiler for 32-åringen. Det ser nemlig ut til at hun og kjæresten Matthew har det svært bra sammen.

View this post on Instagram

We like each other.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Før sommeren kunne paret avsløre at de hadde tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg, og tidligere denne måneden ble det spekulert i om de to allerede kan ha giftet seg i all hemmelighet. Paret har enda ikke kommentert spekulasjonene.

LES OGSÅ: - Fikk sjokk av familieavsløring