Harper Beckham:

Hyllet av familien på syvårsdagen

- Hva annet kan jeg si om min lille prinsesse enn at hun er perfekt på hver eneste måte.

Hyllet av familien på syvårsdagen
Publisert

Tirsdag var det syv år siden Beckham-familiens yngste medlem kom til verden, og superparet David (43) og Victoria Beckham (44) fikk sin etterlengtede datter.

Og det er ingen tvil om at Harper Beckham, med det passende mellomnavnet Seven, er høyt elsket av sine berømte foreldre og storebrødrene Brooklyn (19), Romeo (15) og Cruz (13).

Syvårsdagen ble nemlig feiret med brask og bram, noe familien hennes dokumenterte godt ved å overøse henne med kjærlighet på sosiale medier.

Mamma, Victoria, startet sin hylles av datteren ved å dele et bilde av seg selv, Harper og Romeo på Instagram med følgende melding:

- Gratulerer med dagen, min lille jente. Vi elsker deg så høyt. Mange kyss fra mamma, pappa, Brooklyn, Romeo og Cruzie.

Videre fulgte storebror Romeo, som er åtte år eldre enn Harper, opp med denne søte hilsenen:

- Jeg kan ikke tro at du er syv år nå, Harper!! En så stor jente. Vi elsker deg alle så utrolig masse og jeg kunne ikke bedt om en bedre søster!! Elsker deg så høyt og håper du har en kjempe fin dag.

Fikk enhjørningkake

Pappa David ga selvfølgelig også datteren oppmerksomhet på den store dagen hennes.

- Hva annet kan jeg si om min lille prinsesse enn at hun er perfekt på hver eneste måte. Harper Seven har fylt syv år. Gratulerer med dagen til min store jente!! Denne vesle jenta er så høyt elsket av sine brødre, sin mor og sin far. Hun er en helt spesiell liten jente. Hun får meg til å smile hver eneste dag, skryter han stolt.

En rekke bilder og videosnutter fra selve feiringen ble også delt på de ulike familiemedlemmenes Instagram-stories, ifølge Daily Mail.

På bildene får vi blant annet se Harper smilende på hesteryggen og mens hun stolt poserer ved siden av hesten kledd opp i hjelm, ridebukser, støvler og hansker. Hesten har også blitt dekorert med to store rosa hjerter på rumpa.

Etter rideturen var det klart for teselskap, og her fikk bursdagsbarnet servert en diger kake i form av en enhjørning med navnet sitt i store rosa bokstaver. Ballonger var selvfølgelig også på plass.

Saken fortsetter nedenfor.

Den tidligere fotballproffen postet også en serie med søte bilder av seg selv og datteren som skjærer grimaser og tuller foran kamera, mens Victoria delte små glimt av et festpyntet hus med ballonger av enhjørninger og mange hjerter i rosa, grønn og sølv, skriver nettstedet.

Storebror, Brooklyn, hyllet søsteren med et bilde av Harper på rulleskøyter og følgende hilsen:

«Gratulerer med dagen, Harper Seven Beckham. Elsker deg».

Men det var ikke bare den aller nærmeste familien som gjorde stas på syvåringen tirsdag.

Tante Louise Adams, den tidligere Spice Girl-stjernens lillesøster, delte dette bildet av niesen som poserer sammen med sin egen datter, Harpers kusine, Quincy:

Happy birthday Harper @victoriabeckham @davidbeckham love you lots x x x

A post shared by Louise (@louisesadams) on

Og Davids søster, Joanne, postet et bilde av Harper som holder hennes lille datter i armene:

- PRINSESSE. Gratulerer med syv-årsdagen til den dyrebare lille jenta, Harper. Det føles som om det var i går vi alle kjempet om å få kose med deg da du ble født! Morsom, omsorgsfull og den beste kusinen Peggy kunne hatt! Vi elsker deg.

Feiret bursdag i Buckingham Palace

Da Harper feiret seksårsdagen sin i fjor, ble den ikke helt som alle andre småjenters bursdagsfest.

Familien og en rekke venninner av Harper ble nemlig invitert på teselskap av Prins Andrew, hertuginne Sarah av York og prinsesse Eugenie på Buckingham Palace.

Dette fikk flere kritikere til å rase. De mente nemlig stuntet var med på å gjøre det berømte slottet til en lekeplass for rike og berømte mennesker.

Her poserer harper sammen med pappa og farmor foran Buckingham Palace på bursdagen sin i fjor:

David Beckham har tidligere innrømmet at det er han som har bestemt at datteren ikke skal klippe det lange, tykke håret.

- For rundt ett år siden sa min kone at vi kanskje burde klippe Harpers hår, og da svarte jeg: «Nei! Vi må la det vokse. Ikke. Rør. Håret!» har han fortalt til nettstedet Yahoo! Style.

- Vi har ikke klippet håret hennes siden hun ble født. Det er derfor det nesten rekker henne til knærne.

Kjekkasen har også tidligere innrømmet til The Sun at han har et helt spesielt bånd med sitt yngste barn, og han har sagt at det er annerledes å oppdra en jente enn en gutt.

- Å ha en datter er en helt annen greie. Jeg sier ikke at jeg elsker henne høyere, men guttene er mer selvstendige.

Saken fortsetter under.

Harper loves her daddy 💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Overbeskyttende far

Den tatoverte 43-åringen er veldig overbeskyttende over Harper, og har fleipet med at han kommer til å være spesielt streng mot henne når hun blir tenåring.

- Hun får ikke lov til å gå ut. Hun skal være som Rapunzel, oppe i tårnet.

David har også sagt at det vesle sjarmtrollet vet å snurre ham rundt lillefingeren.

- Jeg har ingen makt over den lille jenta. Ingen makt i det hele tatt. Jeg er definitivt strengere med guttene enn med Harper, og det fører selvfølgelig til problemer med min kone, har han avslørt til Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: - Hun sliter virkelig med å passe inn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer