Tom Brady og Super Bowl:

Hyllet av eksen

Tom Brady fikk gratulasjoner fra mange hold etter nattens Super Bowl-seier.

TIL TOPPS: Natt til mandag vant Tom Brady Super Bowl med Tampa Bay Buccaneers. Det hylles han for av mange, blant andre eksen Bridget Moynahan. Her sammen i 2005. Foto: Matt Baron / TB / NTB
TIL TOPPS: Natt til mandag vant Tom Brady Super Bowl med Tampa Bay Buccaneers. Det hylles han for av mange, blant andre eksen Bridget Moynahan. Her sammen i 2005. Foto: Matt Baron / TB / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan trygt si at NFL-stjernen Tom Brady (43) og familien kan beskrives som en typisk moderne familie, men det lå ikke alltid i kortene at det skulle ende slik.

I dag er han som kjent gift med supermodell Gisele Bündchen (40), som han har barna Vivian (8) og Benjamin (11) med.

Før barna kom til verden, og før Bündchen gikk opp kirkegulvet i 2009, var han derimot sammen med skuespiller Bridget Moynahan (49).

«Trekantdrama»

Vi skal tilbake til 2007. Moynahan var 36 år gammel og gravid med eks-kjæresten. Selv om Moynahan og Brady hadde avsluttet forholdet, bestemte de seg for å beholde barnet, og kort tid etterpå ble NFL-stjernen kjæreste med Bündchen.

Nyheten vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt. Og tabloidpressen jaktet stadig på nye vinklinger rundt det påståtte «trekantdramaet».

EKSER: Bridget og Tom i 2005. Eksparet har en sønn sammen. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
EKSER: Bridget og Tom i 2005. Eksparet har en sønn sammen. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Å gå gjennom det å være gravid og å få barn er utrolig personlige og intime øyeblikk, har Moynahan tidligere fortalt til People om den vanskelige tiden.

- Jeg hadde biler som fulgte etter meg, og menn som gjemte seg i buskene utenfor huset mitt. Som nybakt mamma ønsker du å beskytte barnet ditt. Denne type oppmerksomhet føltes som en trussel, fortsatte hun.

FEIRET SEIEREN: Gisele med Benjamin og Jack etter Tom Bradys seier natt til mandag. Foto: Kevin C. Cox / Getty Images / AFP / AFP
FEIRET SEIEREN: Gisele med Benjamin og Jack etter Tom Bradys seier natt til mandag. Foto: Kevin C. Cox / Getty Images / AFP / AFP Vis mer

Til tross for det noe kompliserte familielivet i starten av sønnens oppvekst, så klarte skuespilleren å gi lille Jack en trygg oppvekst utenfor offentlighetens lys. Den lille gutten, som altså er sønnen til Moynahan og Brady, har i dag blitt 13 år og skal stå både sine to yngre søsken og stemor nære.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Moderne familie

Men tilbake til nattens store hendelse, nemlig Super Bowl. Fotballkampen, som samler så å si hele USA, så Jack sammen med farens to yngre barn og stemoren. Sistnevnte har ifølge Page Six delt et bilde av de tre barna, alle iført Tampa Bay Buccaneers-drakt.

Hun har også delt flere bilder på Instagram-story fra stadion - da de fikk oppleve fotballkampen live.

Moynahan på sin side har også delt et bilde på Instagram i etterkant av seieren, med det Page Six beskriver som en søt melding til eksen etter kampen.

«Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den enste fra patriot-nasjonen som feirere Buccaneers», skriver hun.

Skuespilleren har også brukt blant andre emneknaggen «så stolt». Til teksten har hun delt et bilde av ekskjæresten.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Til topps

Tom Brady førte altså natt til mandag Tampa Bay Buccaneers til 31-9-seier over Kansas City Chiefs. Brady har dermed flest Super Bowl-seiere som spiller, og ble med det historisk.

Etter å ha vunnet seks av ni finaler med New England Patriots feiret Brady sin sjuende tittel i første sesong som Bucs-spiller. Ingen av ligaens klubber har vunnet Super Bowl flere enn seks ganger.

LES OGSÅ: Hyllet eksen - fikk svar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer