OVERTAR FOR HEATH: Johnny Depp, Colin Farrell og Jude Law. Foto: AP Photo
OVERTAR FOR HEATH: Johnny Depp, Colin Farrell og Jude Law. Foto: AP PhotoVis mer

Hyllest til Heath

Skuespillertrio skal fortsette der Heath Ledger slapp.

SEHER.NO:  Tidligere har seher.no skrevet at Johnny Depp (44) skal ta over der Heath Ledger slapp i sin siste film, "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

Nå har det blitt bekreftet at også Jude Law (35) og Colin Farrell (31) skal være med å ære den avdøde skuespilleren ved å fortsette der Heath slapp, melder Aintitcool.com

Skuespillertrioen har uttrykt at det er en stor ære å overta etter den populære australieren, "selv om det er en ære jeg helst ikke skulle hatt", sa Farrell til E!Entertainment på årets Oscar-utdeling.

De tre skuespillerne skal på hver sin måte tolke rollefiguren Tony som i løpet av filmen faller gjennom et magisk speil fire ganger.

Dermed åpner muligheten seg for å forandre utseendet på karakteren flere ganger.

Før har det vært diskutert hvordan filmen regissør, Terry Gilliam, hadde tenkt seg fortsettelsen på filmen da nyheten om Heaths uventede død kom.

Christopher Plummer, en av Heaths medskuespillere i "The Imaginarium og Dr. Parnassus", sa til People at "Gilliam gjorde alt han kunne for å redde filmen. Derfor har også dataanimasjon vært diskutert".

Men nå har altså både Jude, Johnny og Colin takket ja til å fullføre oppdraget som en siste ære til deres gode kollega.

LES OGSÅ: Heaths siste film.