FÅR STØTTE AV FAMILIEN:  Michael J. Fox' familie har stått sammen med ham i kampen mot Parkinsons sykdom. Her er han med kona Tracy og barna Aquinnah og Schuyler (14) og sønnen Sam (19). I tillegg har Michael og Tracy datteren Esmé (8). Foto: Stella Pictures
FÅR STØTTE AV FAMILIEN: Michael J. Fox' familie har stått sammen med ham i kampen mot Parkinsons sykdom. Her er han med kona Tracy og barna Aquinnah og Schuyler (14) og sønnen Sam (19). I tillegg har Michael og Tracy datteren Esmé (8). Foto: Stella PicturesVis mer

Hylles som medsinsk mirakel

Legene ga filmstjernen dystre fremtidsutsikter - nå vil han begynne å jobbe igjen!

SEHER.NO:  "Tilbake til fremtiden"-skuespilleren Michael J. Fox (48) kan snart være tilbake på lerretet etter at han de siste månedene har gjort store framskritt kampen mot sykdommen som tvang ham til å legge karrieren på is i år 2000.

80-talls ikonet har de siste ni årene slitt med et kraftig tilfelle av Parkinsons sykdom, men ifølge bladet National Enquirer har nye behandlingsmetoder og medisiner gjort ham i stand til å nesten fungere som normalt.

- Tilstanden har forbedret seg på utrolig vis. Det har vært noen tunge stunder, men det gjør den positive utviklingen desto mer gledelig, sier en venn av Fox' familie til bladet.

Skuespilleren - som nylig fullførte sin tredje bok med råd til ungdommer - skal nå ha lagt planer for en rekke Hollywood-prosjekter, som han håper å komme i gang med så fort som mulig.

Før jul benyttet han også seg av sin forbedrete helsetilstand til å ta med kona Tracy og deres fire barn på ferie til Disneyland.

Fox takker familien for at han har klart å bekjempe de sykdomsplagene.


- Tracy og barna fikk ham til å holde ut de verste stundene. Michael vet at med Parkinsons kan et tilbakeslag være rett rundt hjørnet, så han gjør mest mulig ut av de gode stundene, sier vennen til National Enquirer.
 
LES OGSÅ: Skandaleåret 2009 fra A til Å