Hylles som helt etter blodig ulykke

Filmstjernen John Malkovichs røykepause ble dramatisk.

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen John Malkovich (59), kjent fra filmer som «Being John Malkovich» og «Mannen med jernmasken», fikk en dramatisk start på innspillingen av sin kommende film «The Giacomo Variations».

Under innspillingen av filmen i Toronto sentrum så plutselig Malkovich den 77 år gammel turisten Jim Walpole blødene fra halsen etter han hadde snublet på gaten i den kanadiske storbyen. Det melder CBC.

Mens ekteparet gikk på gaten snublet Jim på fortauet, og på vei mot bakken traff han kanten av en metallstang fra et stilas, som revnet opp halsen hans. 

Filmstjernen skal ha løpt bort til 77-åringen og brukt sitt eget skjerf for å stoppe blødningen. Malkovich fikk hjelp av eieren av en lokal restaurant, Ben Quinn.

- De var så behjelpelige og vennelige. Ut i fra måten blodet sprutet ut av halsen, trodde jeg at det var en hovedpulsåre som hadde røket, forteller Walpoles kone, Marilyn til CBC.

– Han hadde så kontroll og visste nøyaktig hva han skulle gjøre. Jeg trodde han var en doktor. Jeg spurte ham hva han het. Han svarte John. Jeg spurte ikke om etternavnet fordi jeg trodde ikke jeg kom til å huske det senere uansett, forteller den 77 år gamle ulykkesfuglen.

Malkovich skal etter hendelsen ha snudd seg til Quinn, takket han for støtten, før han gikk videre.

- Han forsvant plutselig. Han ville ikke ha noe oppmerksomhet rundt sin egen person. Han er en sann gentleman og en omtenksom person, forteller eieren av restauranten.

Til TV-kanalen forteller Jim Walpole at han foreløpelig ikke har sett noen av Malkovich sine filmer, men at han nå skal sette seg ned for å se hver eneste en.

LES OGSÅ:  Angelina kaster klærne