James Van Der Beek:

Hylles for sin «nye» kropp

- James i bar overkropp må være det beste noensinne.

HARDTRENING: Den amerikanske skuespilleren James Van Der Beek vister stolt frem sin veltrente kropp på Instagram i form av før-og-etter-bilder. Bildene har ikke gått ubemerket hen og han hylles for sin veltrente bare overkropp. Foto: NTB Scanpix
HARDTRENING: Den amerikanske skuespilleren James Van Der Beek vister stolt frem sin veltrente kropp på Instagram i form av før-og-etter-bilder. Bildene har ikke gått ubemerket hen og han hylles for sin veltrente bare overkropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren James Van Der Beek (42), kjent fra tv-serien «Dawson Creek», var i år en av deltakerne i «Dancing with the Stars» - den amerikanske versjonen av konkurransen «Skal vi danse».

Det er ikke uvanlig at flere av deltakerne raser ned i vekt og opparbeider seg muskler som følge av de harde dansetreningene, og Beek er definitivt en av dem.

I et innlegg på Instagram deler han nå et før- og etterbilde av sin bare overkropp for å vise frem resultatet av flere timer med dansetrening.

- Kamptrening vs. dans. Jeg hadde trent Muay Thai tre dager i uken i omtrent seks måneder (for det neste prosjektet jeg skriver), da jeg tok en pause for å danse seks timer om dagen. Nå kan jeg rumba, skriver stjernen i innlegget.

Røper kostholdet

42-åringen hadde fra før av en veltrent kropp som følge av MMA-trening, men man kan nå tydelig se resultater av dansetreningen.

Innlegget har i skrivende stund fått over 70 000 likerklikk og nesten 1500 kommentarer. Det er tydelig at følgerne til 42-åringen liker det de ser, og flere benytter også anledningen til å stille spørsmål ved hva slags diett han har gått på under deltakelsen i tv-konkurransen.

- Et spørsmål. Måtte du gå på en spesiell diett når du danset? spør en.

- Mye frukt, grønnsaker, mye smoothier og salater. Jeg danset tidlig på dagen og spiste mest vegansk frem til middag. Jeg måtte holde det lett fordi vi ikke tok så mange pauser. Ikke en diett akkurat, men mer at jeg spiste det jeg visste ville få meg til å følge meg bra under treningene, svarer Van Der Beek.

FORANDRING: Mario Riera fra «Paradise Hotel» har vært gjennom en drastisk endring den siste tiden. Video: Rød Løper Vis mer

Hylles for kroppen sin

Det er imidlertid ikke bare spørsmål om diett og trening som renner inn i kommentarfeltet. Komplimenter er også å finne blant kommentarene, og flere hyller stjernens overkropp.

- Wow. Dansing definerte virkelig musklene dine. Ikke noe pappa-kropp på deg, skriver en til bildet.

- Nå vet jeg hvorfor du har så mange barn. Kona di klarer ikke å holde fingrene av fatet, skriver en annen.

En tredje fan holder det enkelt:

- James i bar overkropp må være det beste noensinne.

Skuespilleren røk ut i semifinalen av dansekonkurransen forrige uke.

Overrasket i trusa

James Van Der Beek er imidlertid ikke den eneste kjendisen som har satt fyr på nettet etter å ha delt et bilde av seg selv i bar overkropp.

Artisten Shawn Mendes (21) skapte nemlig store overskrifter da han tidligere i år delte et bilde på Instagram av seg selv poserende for Calvin Klein - kun iført bokseren.

Bildet fikk flere til å sperre opp øynene, og emojier med hjerteøyne var en gjenganger i kommentarfeltet fra fansen hans da.

View this post on Instagram

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

- Oi shit, skrev én under bildet.

- Jeg får ikke puste, skrev en annen.

Det var imidlertid ikke bare fansen som reagerte på Mendes' trusebilde, også flere kjendiser la igjen kommentarer, deriblant Jennifer Lopez (50) og kjæresten Alex «A- Rod» Rodriguez (43).

- Du dreper det, skrev Lopez.

- Goals, skrev «A Rod».

LES OGSÅ: Vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer