Amy Schumer:

Hylles for nakenbilde

Komikeren deler ærlig bilde av kroppen etter keisersnittet.

NAKENBILDE: Denne uka delte komikeren Amy Schumer et ærlig bilde av kroppen sin, og satte med det fyr på kommentarfeltet. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB
NAKENBILDE: Denne uka delte komikeren Amy Schumer et ærlig bilde av kroppen sin, og satte med det fyr på kommentarfeltet. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått to år siden komikeren og skuespilleren Amy Schumer (39) fikk sitt første barn med ektemannen, Chris Fischer (41). I 2019 kunne paret nemlig ønske sønnen, Gene David Fischer, velkommen til verden.

I tiden etter har 39-åringen delt svært åpent om både svangerskapet og morsrollen. Blant annet har hun tidligere fortalt om at hun sleit med ekstrem svangerskapskvalme gjennom graviditeten.

Nå deler komikeren imidlertid noe litt annet på sosiale medier, der følgerne ikke har annet enn gode ord om hennes seineste bilde.

Hylles

På Instagram delte nemlig Schumer et bilde av seg selv - splitter naken.

«Jeg følte at keisersnittet mitt så søtt ut i dag», skrev hun til bildet, som i skrivende stund har fått over 455 000 likerklikk.

På bildet kan man tydelig se arret komikeren fikk i forbindelse med fødselen, som måtte foregå ved hjelp av keisersnitt.

Nå hylles hun for sin åpenhet rundt temaet, og i kommentarfeltet har det rent inn med gladmeldinger fra følgerne helt siden hun delte bildet mandag denne uka.

«Amy, du er fantastisk. Takk for at du viser hvordan det virkelig er. Vi skal alle være stolte av kroppene våre», skriver en av følgerne hennes.

«For en vakker kropp! Jeg burde elske keisersnittet mitt mer», skriver en annen.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Det er også flere kjendisvenner som har benyttet muligheten til å rose komikeren, blant andre Jessica Seinfeld, Jerry Seinfelds kone.

«Hva enn som transporterte Genie (sønnen journ.anm.) til denne planeten bør hylles», skriver hun, og legger til to flammeemojier.

Vil ikke bli gravid igjen

Som nevnt har Schumer flere ganger de siste åra vært svært åpen om utfordringene ved svangerskapet sitt. Det har tydelig satt sine spor, for komikeren fortalte nylig i podkasten «Unqualified» at hun ikke har planer om å bli gravid igjen, ifølge The Independent.

- Jeg kan, for min egen sikkerhet, ikke bli gravid igjen, sa hun, og fortsatte:

- For én av tre mødre med hyperemesis (ekstremt svangerskapskvalme journ.anm.), som jeg hadde, så er det én av tre barn som ikke klarer seg. Jeg liker ikke den oddsen. Når du kaster opp så mye så kan du ikke gi nok næring til barnet ditt eller deg selv, så graviditeten min var en stor nedtur.

Endret navn

Schumer har vært åpen om at de ønsker å gi sønnen et søsken, men nå kan det altså se ut som om det ikke blir tilfelle. Hun forteller imidlertid at hun nyter hvert øyeblikk med sønnen, og at hun elsker å være mor.

- Livet er så mye vakrere. Han er det beste i livet mitt, sier hun.

Sønnen het opprinnelig Gene Attell, som en hyllest til ekteparets felles venn, komiker Dave Attell. Da gutten var ett år gammel valgte imidlertid paret å endre navnet hans. Grunnen var at navnet hørtes for mye ut som «genital», det engelske ordet for kjønnsorgan.

LES OGSÅ: Endelig viser prinsesse Sofia frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer