Bella Hadid:

Hylles for dette: - En sann inspirasjon

Bella Hadid viste mye hud på catwalken.

DETALJER: Bella Hadid på catwalken denne uka. Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/NTB
DETALJER: Bella Hadid på catwalken denne uka. Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Flere av verdens største modeller har ved flere anledninger båret antrekk på catwalken, som de kanskje ikke ville brukt i virkeligheten.

Om dette er tilfellet for Bella Hadid (25) denne gangen vites ikke, men det som i hvert fall er sikkert, er at hun viste det meste under moteshowet for designer Ludovic de Saint Sernin under moteuka i Paris.

Det siste døgnet har det blitt delt flere bilder av kjendisdatteren på catwalken, hvor hun har en mørk stoffdel som dekker for sine edle deler. Når det gjelder brystene derimot, overlates lite til fantasien.

Mye hud

Kjolen er nemlig laget i noe som kan ligne tyll, og viser både mye hud og brystvortene til den unge modellen.

Hadid har selv delt en video fra visningen på Instagram, hvor hun roses for jobben.

«Jeg elsker deg så mye. Du er en engel og en sann inspirasjon. Jeg har aldri møtt noen som er så dedikert til å bringe en designers visjon til liv som deg. Det var en ære å ha deg gå for meg, og jeg vil for alltid være takknemlig. Tusen takk for dette utrolige øyeblikket», skriver designeren under 25-åringens innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.