Madonna:

Hylles for dette bildet

Madonna (62) viser stolt fram «skavankene» sine på Instagram.

ÅPEN OG ÆRLIG: Popstjernen Madonna har nylig gjennomgått en hofteoperasjon, noe hun slett ikke skammer seg over. Foto: Pa Photos / NTB
ÅPEN OG ÆRLIG: Popstjernen Madonna har nylig gjennomgått en hofteoperasjon, noe hun slett ikke skammer seg over. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Madonna (62) er en ringrev i bransjen, og har holdt koken helt siden slutten av 1970-tallet. Kallenavnet «Queen of Pop» har hun definitivt gjort seg fortjent til, med hits på topplister verden over og rundt 300 millioner solgte album.

Man kommer likevel ikke unna det faktum at artisten, hvis ekte navn er Madonna Louise Ciccone, begynner å dra på årene.

Å danse rundt på en scene i timevis er krevende for alle, men trolig ekstra hardt når 60-årene har meldt sin ankomst. I desember i fjor måtte hun nemlig avlyse den siste delen av sin nordamerikanske turné som følge av en skade.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Viser frem arret

Ulykken inntraff i Miami, da hun skulle ned fra en stige. Det har siden gått bra, men ikke alle helseplagene har gitt seg. Nylig måtte hun operere hoftene, noe hun slett ikke skammer seg over.

ARR: Madonna viser stolt frem arret etter hofteoperasjonen. Foto: Instagram
ARR: Madonna viser stolt frem arret etter hofteoperasjonen. Foto: Instagram Vis mer

Nå viser Madonna nemlig frem de «vakre» arrene sine, som hun selv beskriver dem som. Dette viste hun frem på Instagram, etter å ha fått en såkalt «cupping»-behandling. Det innebærer at skåler legges på huden, og at disse varmes opp.

På den måten suger skålene seg fast i huden, og man får tydelige merker på den. I Madonnas tilfelle er det beina som er fulle av merker, rett ved der hun har arret sitt.

Hvorvidt kopp-behandlingen er en del av rehabiliteringen etter operasjonen, vites ikke. Men bildene har fått store mengder oppmerksomhet, og er omtalt av blant andre People og Hollywood Life.

Mange mener at artisten ser godt ut, og at arret slett ikke er noe man skal skamme seg over. Derfor hylles hun også av flere for åpenheten. I november delte hun et lignende bilde, kort tid etter at inngrepet var utført.

Da hadde hun et plaster over såret, men det virker altså å være ferdig grodd nå.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Sjelden video

Dette er ikke første gang Madonna vekker oppsikt i vinter. I en alder av 58 ble Madonna seksbarnsmor, da hun i 2017 adopterte de to gamle tvillingjentene Stella og Esther, som på tidspunktet var fire år gamle.

Fra før hadde hun de to biologiske barna Lourdes (24) og Rocco (20), i tillegg til Mercy (14) og David (15), som også er adopterte. Men, biologisk eller ei, det virker ikke å bety noe for «Like A Virgin»-sangeren.

Hun behandler alle seks som sine egne, og deler ofte små videoklipp og bilder av barna i sosiale medier. Det er derimot ikke ofte man ser hele flokken samlet. Men det klarte hun altså å få til i år, i forbindelse med Thanksgiving.

I videoen ser man først artisten posere i midten med sine seks barn rundt seg. Deretter får man et glimt av henne sittende i fanget til det som ser ut som den 36 år yngre danseren Ahlamalik Williams, som hun i fjor ble koblet til etter at duoen ble observert i hete omfavnelser på en terrasse i Miami.

«En vakker suvenir. Sprer takknemlighet», skriver Madonna til videoen.

EUROVISION: Norske Mona Berntsen (29) danset for Madonna med det palestinske flagget på ryggen under gårsdagens Eurovision Song Contest-finale. Det skaper sterke reaksjoner. Video: Eurovison Song Contest Vis mer

I kommentarfeltet flyter det over av hjerter og ivrige fans som virker å være glad for å få et ekstra innblikk i stjernens privatliv. Flere uttrykker sin glede over å spesielt se sønnen Rocco, som nesten aldri er å se sammen med familien - da han for det meste oppholder seg hos sin far i England, ifølge Daily Mail.

Madonna deler Rocco med filmregissøren Guy Ritchie (52), som hun var gift med i åtte år frem til 2008.

LES OGSÅ: Krasjet med badekar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer