Gigi Hadid:

Hylles for å vise frem babymagen

Supermodellen overrasker før fødselen.

HØYGRAVID: Gigi Hadid har visstnok termin om få uker. Nå overrasker hun fansen med en rekke gravidbilder før fødselen. Foto: NTB scanpix
HØYGRAVID: Gigi Hadid har visstnok termin om få uker. Nå overrasker hun fansen med en rekke gravidbilder før fødselen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april begynte det å versere rykter rundt om hvorvidt supermodellen Gigi Hadid (25) og Zayn Malik (27) ventet sitt første barn sammen.

Det var TMZ som først kom med nyheten. Nettstedet hevdet at familiære kilder hadde bekreftet at Hadid var rundt 20 uker på vei, og at det var snakk om en liten jente.

På tidspunktet hadde verken Hadid eller Malik gått ut med nyheten, men det tok ikke lang tid før 25-åringens mor, Yolanda Hadid (56), bekreftet at hun skulle bli bestemor mot slutten av året.

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, fortalte hun i et intervju med nederlandske RTL, dagen etter at TMZ slapp nyheten.

- Slående vakker

Det tok likevel noen dager før Hadid selv bekreftet nyheten, noe hun gjorde da hun gjestet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i begynnelsen av mai. I ettertid har Hadid fortsatt å holde kortene rundt graviditeten tett mot brystet, med unntak av noen få uttalelser her og der.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Nå, noen få uker før babyen melder sin ankomst, har hun imidlertid bestemt seg for å dele bilder av babymagen sin - til fansens store glede.

Onsdag delte den vordende moren en rekke bilder av seg selv på Instagram, der gravidmagen er tydelig i fokus. Til et av bildene omtaler hun babyen i magen som «en engel», og bildene er tydelig noe Hadid er stolt av.

Ikke overraskende har det også rent inn med positive kommentarer, der flere virker å elske det de ser.

«Nydelig», «spesielt» og «slående vakker» er blant komplimentene 25-åringen mottar.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Flere av Gigi Hadids modellkolleger er for øvrig blant dem som har kommentert.

«Så, så vakker. Gratulerer, engel!» skriver Lily-Rose Depp (21).

«Wow», fulgt av en emoji som gråter og en emoji med hjerteøyne, lyder meldingen fra Victoria's Secret-kollega Elsa Hosk (31).

Likerklikkene har også rent inn på de ganske så private bildene, og alle de tre innleggene har i skrivende stund minst 6,6 millioner likerklikk hver. Til sammenligning hadde Gigis tre forrige Instagram-innlegg «bare» et par millioner likerklikk hver.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

- Her er magen

Dette er imidlertid ikke første gang Hadid viser frem sin voksende babymage. Under en livesending på Instagram i juli ble hun nemlig konfrontert med at hun ikke så særlig gravid ut i et tidligere antrekk.

Som et svar brettet 25-åringen opp skjorta og viste frem magen.

- Alle sier: «Åh, du så ikke gravid ut i den jumpsuiten fra forrige livesending». Det er fordi fra denne vinkelen (rett forfra journ.anm.) kommer jeg til å se normal ut, sa hun mens hun løftet opp skjorta, og fortsatte:

VISER MAGEN: Gravide Gigi Hadid viste frem deler av den voksende magen under en livesending på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
VISER MAGEN: Gravide Gigi Hadid viste frem deler av den voksende magen under en livesending på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Grunnen til at jeg sier det er annerledes er fordi … her er magen, alle sammen. Altså, den er her. Det er bare at forfra er det annerledes. Skjønner dere hva jeg mener?

På egne premisser

Som nevnt ovenfor tok det noen dager før Hadid selv brøt tausheten rundt egen graviditet, etter at hennes mor bekreftet nyheten. Det gjorde hun da hun gjestet talkshowet til Jimmy Fallon (45) på NBC i begynnelsen av mai.

Til den populære programlederen erkjente Hadid at hun ville avsløre nyheten selv - altså ikke gjennom TMZ.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkønskninger og støtte, sa hun.

LES OGSÅ: Har blitt foreldre!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer