Rihanna:

Hylles etter vekthumoren

Rihanna ble kalt tjukk. Det fant hun seg ikke i. 

LATTERMILD: Rihanna finner seg ikke i at folk tråkker på henne. Nå slår hun tilbake, på humoristisk vis. Foto: Stephen Lovekin / WWD / REX / Shutterstock, NTB scanpix
LATTERMILD: Rihanna finner seg ikke i at folk tråkker på henne. Nå slår hun tilbake, på humoristisk vis. Foto: Stephen Lovekin / WWD / REX / Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Popstjernen Rihanna (29) er kjent for sine mange hits, som «Work» og «We Found Love». Hun har turnert hele verden, vært å se på TV og har til stadighet fått oppmerksomhet for privatlivet sitt.

Sistnevnte er det hun skaper overskrifter med igjen. Magasinet Barstool Sports valgte ifølge The Huffington Post å publisere en artikkel med følgende tittel: «Kommer Rihanna til å gjøre det å være feit til en ny trend?»

Vedrørende artikkelen hadde de lagt med noen bilder av artisten, fotografert på åpen gate. De mente at hun hadde lagt på seg noen kilo siden sist. Det finner ikke artisten seg i, i hvert fall ikke om vi skal tro hennes siste innlegg på Instagram.

POPULÆR: Rihanna er en av verdens mestselgende artister. Den siste tiden har hun fått kritikk for vekten sin. Det finner hun seg derimot ikke i. Dette bildet ble tatt i Cannes nylig, på rød løper. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Rihanna er en av verdens mestselgende artister. Den siste tiden har hun fått kritikk for vekten sin. Det finner hun seg derimot ikke i. Dette bildet ble tatt i Cannes nylig, på rød løper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Roses for svaret

Der kommer popdronningen med et saftig stikk. På profilen sin har «Diamonds»-sangeren lagt ut et bildet av rapperen Gucci Mane. Han er kanskje ikke spesielt godt kjent i Norge, men er en stor stjerne i USA - både på grunn av musikken og sine problemer med loven.

En kjent sak er at han har gått kraftig ned i vekt de siste årene. Før sto han gjerne på scenen i bar overkropp med magen hengende ut, men de siste årene har han trent seg opp til en stram kropp. Rihanna gjør et poeng ut av dette.

«Om du ikke klarer meg når jeg er 2007 Gucci Mane, fortjener du meg ikke når jeg er 2017 Gucci Mane», skriver hun.

😢

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

Mange mener at dette er et stikk til artikkelen som ble publisert om hennes egen vekt. Det virker som om fansen vitsen med god humor.

Rihanna har nemlig fått over en halv million likerklikk på bildet, og over ti tusen kommentarer har foreløpig tikket inn i kommentarfeltet. Bildet ble i skrivende stund lagt ut for et halvt døgn siden, og vil trolig høste mer oppmerksomhet i dagene som kommer.

Artikkelen som kritiserer kroppen til artisten har siden forsvunnet fra magasinets nettsider. David Portnoy, sjefredaktør for siden, sier i en uttalelse at han imidlertid ønsker å forsvare artikkelforfatteren.

- Om du skal blogge om at Rihanna har gått opp i vekt, bør du være morsom som faen og ha et godt poeng, har han sagt i en uttalelse på magasinets nettsider.

Prisbelønt

Rihanna (29) mottok i mars Peter J. Gomes Humanitarian Award, på prestisjeuniversitetet Harvard. Prisen går hvert år til en person som komiteen mener har gjort noe godt for menneskene på jorda.

Artisten har blant annet vært ambasadør for UNICEF og jobbet med å samle inn penger, slik at fattige i hele verden skal få tilgang på rent drikkevann.

Under prisutdelingen holdt 29-åringen en minneverdig takketale, men oppmerksomheten gikk imidlertid til prisutdeleren.

- Rihanna, vi takker deg for din medfølelse, din hjelp til andre og din vidunderlige musikk, sa en liten gutt som overrakte en stor blomsterbuket til artisten.

Den lille gutten - som det ikke er kjent hva heter - sjarmerte alle i senk da han ga Rihanna en klem. Og det så ut til at superstjernen også ble betatt av den lille gutten, som takket henne så voksent for arbeidet hun har lagt ned. Hun sørget nemlig raskt for å få tatt et bilde sammen med han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer