Ashley Graham:

Hylles etter trusebilde

- Jeg elsker hvordan du alltid normaliserer kropp.

SUNN MODELL: Ashley Graham stortrives i rollen som nybakt mamma. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB
SUNN MODELL: Ashley Graham stortrives i rollen som nybakt mamma. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble supermodellen Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) foreldre for første gang. Da kom nemlig sønnen Isaac til verden.

- Takk for all kjærlighet og støtte gjennom denne fantastiske tiden, delte hun med sine over 11 millioner følgere på Instagram den gang.

Brutalt ærlig

Både før og etter fødselen har Graham holdt fansen oppdatert om tilværelsen som gravid og som nybakt mor. Bare tre uker etter at sønnen så dagens lys delte hun blant annet et brutalt ærlig innlegg.

- Rekk opp hånden hvis du ikke visste at du måtte skifte bleie på deg selv. Etter alle disse årene i motebransjen hadde jeg aldri trodd at engangstruser skulle bli mitt favorittplagg, men sånn er det altså, skrev hun på Instagram og fortsatte:

- Ingen snakker om tiden etter fødselen. Helingen (ja, til og med de grisete delene) nye mødre går gjennom. Jeg vil vise dere at det ikke bare er regnbuer og sommerfugler. Det har vært tøft, innrømmet hun.

HYLLES: Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har Graham etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Gjennom hele året har 32-åringen fortsatt å dele fra hverdagen som småbarnsmor. Og til tross for at hun skjuler sønnens ansikt på bildene hun deler, så dukker den lille hjerteknuseren til stadighet opp på profilen hennes.

Rollemodell

Ashley bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og dette blir hun nå hyllet for etter tre nydelige bilder hun postet av seg selv og Isaac onsdag.

På bildene stiller modellen kun i trusa og en magetopp, mens hun kjærlig holder og kysser på sønnen.

View this post on Instagram

baby shark doo doo doo doo doo doo

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

I kommentarfeltet strømmer det på med hyggelige tilbakemeldinger om bildene av mor og sønn.

- Jeg elsker hvordan du alltid normaliserer kropp, omfavner morsrollen og rocker din egen seksualitet. Jeg har vært redd for alt dette i lang tid, men du har virkelig oppmuntret meg til å vise frem kroppen min, skryter en bruker.

- Du ser helt fantastisk ut, mener en annen.

- Min syv år gamle datter kikket over skulderen min mens jeg scrollet og spurte da hun så deg: «Hvem er det?». «Hun er modell», svarte jeg. «En rollemodell?» spurte hun. «Helt riktig», sa jeg, deler en tredje sammen med et rødt hjerte.

- Jeg elsker og beundrer deg virkelig mye.

- Jeg kunne virkelig ønske jeg hadde din kroppsfasong. Jeg kunne nok klart det, men magen min bretter seg der jeg tok keisersnitt, så jeg vet ikke hvordan jeg skal starte, forklarer enda en, og stiller samtidig spørsmål om hva Graham spiser og hvordan hun trener.

- Wow! Du er den hotteste mammaen som finnes, konkluderes det.

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes på «alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Hun blir som nevnt sett på som et sunt kroppsideal, og har blant annet flere ganger vist frem strekkmerkene sine. Sist måned postet hun en video hvor hun formet et hjerte rundt strekkmerkene på magen sin:

View this post on Instagram

💛🧡❤️💚💙💜

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Filmsnutten er sett nesten fem millioner ganger og en av de over 5000 kommentarene lyder som følger:

- Jeg elsker dette så utrolig mye. Ekte kvinner har kurver, strekkmerker, arr etter keisersnitt og alt mulig annet. Tusen takk for at du fjerner stigmaet rundt dette.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Bønn og sex

Ashley Graham og Justin Ervin, som begge er kristne, traff hverandre i kirken i 2009 og giftet seg ett år senere.

Modellen har aldri vært av den blyge sorten, og da hun var gravid i syvende måned avslørte hun at svangerskapet ikke stod i veien for sexlivet deres. Det som kanskje kom overraskende på noen, var aktiviteten som tente henne og ektemannen.

I fjor høst avslørte nemlig 32-åringen at noe helt spesielt skjedde da hun og Ervin satt i bønn sammen.

- Vi liker egentlig begge to å meditere og be hver for oss, men så har vi oppdaget at det føles enda mer intenst når vi gjør det sammen. Det er typisk sånn: «Åh shit! Følte du det samme som meg?», delte modellen da hun gjestet «A Little Late with Lilly Singh» i november, ifølge E! News.

Videre forklarte Ashley at det hadde noe med den intime stemningen med dempet belysning og høy musikk å gjøre.

- Etter at vi er ferdige med å be, for vi har prioriteringene i orden, så river vi av hverandre klærne. Det er en fantastisk måte å komme nærmere hverandre på for begge to. Både når det gjelder det fysiske og det spirituelle.

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

LES OGSÅ: Orlando Bloom avslører hvordan babyen ser ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer