UNGDOMMELIG: Det kan være vanskelig å tro at Jane Fonda fyller 80 neste år. Foto: NTB Scanpix
UNGDOMMELIG: Det kan være vanskelig å tro at Jane Fonda fyller 80 neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jane Fonda (79):

Hylles etter svar om plastisk kirurgi

Hollywood-legenden lot seg ikke rikke.

Publisert

Det er ingen tvil om at skuespiller Jane Fonda (79) er en av USAs største stjerner gjennom tidene. Hun har medvirket i over 50 filmer, har to Oscar-statuetter og har også en egen stjerne på ærverdige Walk of Fame i Hollywood.

Hun nærmer seg 80 år, men ble nylig kåret til «vinner av den røde løperen» da hun stjal showet før Emmy-utdelinga med pannelugg og fuchsia-rosa kjole.

Skuespilleren har aldri lagt skjul på at hun bevilger mye tid og penger på utseendet sitt, og får stadig kommentarer på utseendet hennes like gjerne kunne tilhørt en som var 30 år yngre enn henne. Selv om hun velvillig har lagt seg under kniven mer enn én gang, er det ikke noe hun ønsker å snakke særlig utdypende om.

Usving

Det fikk NBC-journalist Megyn Kelly erfare, da hun i forbindelse med et helt vanlig lanseringsintervju spurte Fonda om utseendet hennes. Svaret 79-åringen ga fikk Twitter til å koke.

Det er CNN som omtaler saken. Da Fonda besøkte programmet «Megyn Kelly Today» for å diskutere sin nye film med Robert Redford, som for øvrig har fått tittelen «Our Souls At Night», dristet den rutinerte journalisten seg til å stille helt andre spørsmål.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER: Fonda har flere ganger tidligere snakket åpent om at hun har fikset på utseendet. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Fonda har flere ganger tidligere snakket åpent om at hun har fikset på utseendet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun begynte med å komplimentere skuespilleren for utseendet sitt, før hun stilte et spørsmål som fikk Fonda til å reagere.

- Du har innrømmet at du har fått ting gjort, som jeg tror har gavnet deg. Men du ser fantastisk ut ... Jeg leste at du sa at du ikke er stolt over å ha lagt deg under kniven. Hvorfor? spurte hun.

Fonda satte tydeligvis ikke pris på spørsmålet, og tok seg god betenkningstid før hun sa:

- Skal vi virkelig prate om det nå?

Hun snudde seg deretter mot salen, sperret opp øynene og fortsatte svaret sitt, etter at Kelly hadde forsvart seg selv ved å si at folk ofte kaller henne vakker.

- Vel, takk. En god oppførsel og en god holdning. Jeg tar vare på meg selv, sa hun og fortsatte:

- Men la meg fortelle deg hvorfor jeg elsker denne filmen vi lagde, i stedet for plastisk kirurgi, utropte 79-åringen til latter fra salen.

Saken fortsetter nedenfor.

KLASSISKE KJOLER: Jane Fonda, Sofia Vergara og Jessica Biel var blant stjernene som dukket opp på den røde Emmy-løperen, og flere amerikanske medier mener de var blant kvinnene som vant kjolekrigen i år. Foto/Video: NTB Scanpix Vis mer

Nettet reagerer

CNN omtaler intervjuet som «kleint», noe flere andre også har sagt seg enig i. På Twitter har flere vitset godt med Fondas harde ordskifte.

«Jane Fonda knuste Megyn Kelly og tok over intervjuet, mens Robert Redford støttet henne hele veien», skriver en.

«Hvis jeg noen gang må framkalle en skytsverge (lysvesen fra Harry Potter-serien, journ anm), skal jeg lukke øynene mine og huske det overlegne ansiktet Jane Fonda lagde mot Megyn Kelly i morges», skriver en annen.

Sistnevnte melding er likt av over 1000 brukere, og delt videre nesten 300 ganger.

Andre brukere kommenterer ubalansen mellom kjønnene, og stiller spørsmål ved hvorfor ikke Redfod ble stilt samme spørsmål som Fonda. Tidligere «Buffy»-skuespiller Sarah Michelle er blant disse.

Dette er ikke første gang Megyn Kelly skaper overskrifter på grunn av intervjuene sine. Tidligere denne uka hadde hun med seg en mannlig fan, som skulle få møte sine store idoler fra tv-serien «Will & Grace». Kelly stilte ham følgende spørsmål:

- Er det sant at du ble en advokat, og at du ble homofil, på grunn av Will?

Spørsmålet skapte overskrifter i USA, og skuespiller Debra Messing var blant de som reagerte. Hun omtalte programmet som «en feil», og at hun angrer på at hun stilte opp.

LES OGSÅ: - Jeg har brystkreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer