Pamela Anderson:

Hylles etter dette

Pamela Anderson er tilbake i rampelyset.

HOVEDROLLE: Pamela Anderson har landet hovedrollen i «Chicago». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HOVEDROLLE: Pamela Anderson har landet hovedrollen i «Chicago». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Få måneder etter å ha blitt portrettert i serien «Pam and Tommy», et prosjekt hun ikke deltok i, vender skuespiller Pamela Anderson (54) tilbake til rampelyset.

Og det i intet mindre enn som hovedrollen Roxie Hart i musikalen «Chicago» på det velkjente musikalteateret «Ambassador Theatre» på Broadway i New York. Det melder NBC News. Musikaldebuten har blitt svært godt tatt i mot av fansen, skriver avisen.

Den tidligere «Baywatch»-stjernens comeback innebærer også en Netflix-dokumentar, skriver avisen. I dokumentaren får vi bli med Anderson når hun forebereder seg til rollen som Roxie.

- Jeg føler bare at dette virkelig er en mulighet for meg til å skinne for en gangs skyld, fortalte hun under et intervju med Good Morning America, og fortsatte:

- Jeg gjør dette for meg selv, noe som er sjeldent.

ETT ÅR: Netflix-filmen «365 days» huskes av mange for de mange intense sex-scenene. Nå kommer oppfølgeren som har fått navnet: «365 days - The day». Video: Rød Løper/Netflix Vis mer

Hylles

At fansen setter pris på Andersons comeback, er det liten tvil om. Ifølge NBC News har flere allerede hyllet 54-åringens opptreden.

Avisa snakket blant annet med en 15 år gammel jente som hadde gledet seg til å se musikalen helt siden den ble annonsert i mars.

En annen uttalte at hun var «så stolt» av Anderson, ifølge avisa.

Også på internett renner det inn med hyllester.

Under en video på YouTube, fra Andersons intervju med Good Morning America, jubles det for at hun er tilbake i rampelyset.

«SEX MED ALICE LEVINE»: I denne dokumentaren beveger reporteren seg langt utenfor komfortsonen. Vis mer

«Hun er helt nydelig, elsker å se hvordan hun har utviklet seg og hun ser fremdeles fantastisk ut!», skriver en.

«Forhåpentligvis vil dette føre til flere muligheter for henne. Åpne flere dører», skriver en annen.

«Vi heier på deg, Pam», skriver en tredje.

- Skam over Lily James

I februar var det premiere på den nevnte serien «Pam & Tommy», som tar utgangspunkt i den sanne skandalehistorien om tyveriet av kjendisparet Tommy Lee (59) og Pamela Andersons (54) beryktede sex-tape.

Til tross for at serien omhandler nettopp Anderson, har den tidligere skuespilleren som nevnt ikke medvirket under skapelsen av serien.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Ifølge Lily James (33), som spiller Anderson, og regissør Craig Gillespie skal hun ha fått tilbudet, men avslo.

I et intervju med nettstedet Net-A-Porter kunne James fortelle at hun ønsket å portrettere Anderson så autentisk som mulig, og at hun selv forsøkte å få «Baywatch»-legenden involvert.

- Jeg hadde et stort håp om at vi kunne få kontakt helt fram til vi startet innspillingen, fortalte James til nettstedet.

Anderson selv har holdt seg taus om serien, men rockestjernen og venninnen Courtney Love (57) nølte ikke med å snakke for den tidligere skuespilleren i et Facebookinnlegg, ifølge Us Weekly.

Der skal hun blant annet ha hevdet at serien forårsaket «komplekse traumer» hos Anderson, og at hun opplevde nyheten om serien som «så jævlig opprørende», før hun avsluttet med refs mot James:

- Og skam over Lily James, hvem faen hun enn er, skal Love ha skrevet i Facebookinnlegget, som nå er slettet.

AVSLØRER: Etter en fuktig lunsj på «Den store matfesten i Toscana», knøt det seg i magen for Kristin Gjelsvik da den neste oppgaven krevde fokus. Video: Discovery plus. Vis mer

- Media er så mektig

Til tross for at 54-åringen angivelig ikke er fornøyd med serien, har det hjulpet henne og hennes historie tilbake i søkelyset, mener Robert Thompson, professor i populærkultur ved Syracuse University til NBC News.

- Nå bruker hun det sannsynligvis som en mulighet til å ta kontroll over narrativet og fortelle det på den måten hun selv ønsker, forklarer Thompson.

Selv har Anderson sagt følgende om å tre inn i rollen som Roxie i «Chicago» i Good Morning America:

- Media er så mektig og det er interessant hvordan det har påvirket livet mitt. Du må bare gjøre det beste ut fra det du har. Du må gjøre det beste av hver mulighet, og noen ganger vil noe virke som en dårlig ting - men du kan snu det om til en bra ting.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

LES OGSÅ: Drept i sjalusi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer