Chrissy Teigen:

Hylles etter ammebilde

«Ammet» to på en gang.

TOK HELT AV: Etter at Chrissy Teigen la ut et bilde av seg selv som ammet på Instagram, tok det helt av i sosiale medier. Her sammen med datteren Luna Simone i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
TOK HELT AV: Etter at Chrissy Teigen la ut et bilde av seg selv som ammet på Instagram, tok det helt av i sosiale medier. Her sammen med datteren Luna Simone i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november ble det kjent at superparet Chrissy Teigen (32) og John Legend (39) ventet sitt andre barn. Og på Norges nasjonaldag kunne stjerneparet avsløre at de endelig var blitt foreldre for andre gang, denne gang til en liten gutt.

Den lille gutten har fått navnet Miles Theodore, og er lillebroren til datteren paret allerede har - vesle Luna Simone (2).

Det å ha to små barn rundt en hele døgnet kan være strevsomt, spesielt når begge er små og konkurrerer om foreldrenes oppmerksomhet.

Norskættede Chrissy virker derimot å ta det hele med knusende ro. På humoristisk vis, et kjennetegn hun har fått de siste årene, viser hun at det går helt fint å ha to små samtidig.

- Har visst tvillinger nå

Det er på Instagram at 32-åringen har lagt ut et bilde, som hun nå hylles for. Hun ligger toppløs på en solseng mens hun ammer vesle Miles, samtidig som Luna står ved siden av i pysen sin.

Selv om Luna for lengst er ferdig med å bli ammet, er begge brystene til modellen opptatt på bildet. Det fordi hun har sagt seg villig til å amme dukken til datteren, som forsøker å dekke sin ammende mor med et pledd.

«Luna får meg til å mate babydukken, så jeg har visst tvillinger nå», skriver hun tilhørende bilde.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Det skulle ikke ta lang tid før bildet begynte å spre seg som ild i tørt gress. Hittil har bildet fått over to millioner likerklikk, og tusenvis av positive kommentarer. I tillegg har Facebook-grupper for nye mødre og ammende kvinner også delt bildet, der det genererer like positiv respons.

Slet med å velge navn

Det var ikke overraskende at kjendisparet fikk en sønn. Det røpet de nemlig allerede i januar.

- Jeg får en gutt til våren, og jeg kan fortelle deg at det er i juni, delte Chrissy da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contactmusic.com.

Videre innrømmet den vordende moren at hun slet med å finne guttenavn hun liker.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

- Jeg har lekt med tanken på Dick Legend og Richard Legend, men alle spør meg hvorfor jeg ikke velger JJ-greia - John Junior. Men med Johns store ego blir det vanskelig for babyen å føle at han må leve opp til det, fleipet den morsomme stjernen.

Valgte kjønnet på barnet

Til og med før paret avslørte babyens kjønn, kunne man nærmest forvente seg at det var en gutt som vokste i Chrissys mage.

I februar 2016 røpet Chrissy at hun valgte kjønnet på datteren, i forbindelse med at hun fikk assistert befruktning.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Da Chrissy i februar 2017 avslørte at hun ønsket seg et andre barn, var hun ikke i tvil om hvilket kjønn det neste barnet skulle ha.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte hun til ET Online.

Led av fødselsdepresjon

Parets første barn, datteren Luna Simone, kom til verden i april 2016.

I ettertid åpnet Chrissy seg om at hun slet med fødselsdepresjon.

- Jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg var så ulykkelig, skrev hun i et innlegg i magasinet Glamour, ett år etter fødselen.

Videre fortalte hun at hun hadde mangel på energi, og at humøret gikk opp og ned.

guess we’re really doing this kid thing!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjeldent å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig, fortalte hun.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett «Paradise»-deltakerne før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer