Salma Hayek:

Hylles etter ærlig bilde

«Du er bare et ekte, naturlig menneske».

ROSES: Etter at Salma Hayek delte et ufiltrert bilde av seg selv har hun blitt rost opp i skyene av følgerne. Foto: Alberto Terenghi / Pa Photos / NTB
ROSES: Etter at Salma Hayek delte et ufiltrert bilde av seg selv har hun blitt rost opp i skyene av følgerne. Foto: Alberto Terenghi / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjønnhetshysteriet i Hollywood lever i disse dager fortsatt i beste velgående, og det er intet nytt at det nærmest forventes at store stjerner ikke skal eldes naturlig.

En av dem som ikke lar seg falle for presset om å se yngre ut, er skuespiller Salma Hayek (56). Hun velger heller å omfavne aldringstegnene og er ikke redd for å vise det.

Nå tar hun til Instagram nettopp for å vise frem en helt ufiltrert side av seg selv med både grå hårstrå og rynker.

«Eldes som god vin»

«Meg som våkner og teller hvor mange hvite hår og rynker som har gjort sin inntreden siden sist», skriver «From Dusk Til Dawn»-stjernen til sine 24,4 millioner følgere.

Responsen har ikke latt vente på seg, og det er tydelig at Hayeks følgere setter stor pris på det ærlige bildet. I kommentarfeltet roses hun nemlig opp i skyene.

«Takk for at du delte! Det hjelper alle å se at selv de vakreste og mest kjente også eldes», kommenterer en av følgerne.

«Du er bare et ekte, naturlig menneske - og så vakker. Takk skal du ha for at du legger ut dette».

«Grått hår eller ikke, du er en dronning - fantastisk. Rynker er livshistorien din som lyser opp hvert dagslys», skriver en tredje, mens en fjerde følger opp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer